Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα: Πήρε το classico στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης

Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα: Πήρε το classico στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης

Ύστερα από... μυθικό παιχνίδι με απίστευτα διαιτητικά «εγκλήματα» που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ με 94-93 στον τελικό και κατέκτησε το Copa Del Rey μέσα στην Μαδρίτη!

dzov2duwkae3ymh_1
Απίστευτα πράγματα έγιναν στο «WiZink Center» και δη στο classico μεταξύ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ! Απίστευτα από οποιαδήποτε οπτική γωνία και αν τα δει κάποιος!

Τη νίκη και το τρόπαιο στην Μπαρτσελόνα χάρισε ο Άντε Τόμιτς με ανάποδο layup ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος, αν και οι διαιτητές του αγώνα χρειάστηκε να συμβουλευτούν το instant replay και το αν η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο ταμπλό μετά την τάπα του Ράντολφ. Τελικά το κόψιμο ήταν αντικανονικό και η Μπάρτσα πήρε το προβάδισμα με 94-93 ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος. Ο δαιμόνιος Σέρχιο Γιουλ προσπάθησε να φέρει τα πάνω-κάτω αλλά το σουτ που επιχείρησε πίσω από το κέντρο δεν βρήκε στόχο, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο ταμπλό, στη συνέχεια στη στεφάνη και να φεύγει έξω.

Βέβαια είχαν προηγηθεί... μυθικά πράγματα! Με το σκορ στο 92-90 υπέρ της Μπαρτσελόνα, ο Κρις Σίνγκλετον έβγαινε στον αιφνιδιασμό και ο Ράντολφ παραλίγο να τον... αποκεφαλίσει προσπαθώντας να τον κόψει ερχόμενος από πίσω... Όμως οι διαιτητές όχι μόνο δεν έδωσαν φάουλ, αλλά υπέδειξαν λανθασμένα φάουλ πάνω στον Κάρολ πάνω στην προσπάθεια για σουτ στην αμέσως επόμενη φάση! Αποτέλεσμα; Γκολ φάουλ η Ρεάλ και προβάδισμα με 93-92 στα 4'' πριν από το τέλος και πριν ο Άντε Τόμιτς διαμορφώσει το τελικό 94-93 χαρίζοντας το τρόπαιο στους Καταλανούς.

Ο Ερτέλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης έχοντας 22 πόντους με 6/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/5 βολές και 6 ασίστ, ενώ 15 πόντους είχε ο Βίκτορ Κλαβέρ και άλλους 14 πόντους ο Άντε Τόμιτς. Νωρίτερα, ο Σέρχιο Γιουλ είχε στείλει το ματς στην παράταση με Buzzer Beater και τον ίδιο να τελειώνει το ματς με 13 πόντους και 3/6 τρίποντα. Ο Καμπάτσο ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων με 19 πόντους ενώ είχε επίσης 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 35-35, 60-46, 77-77 (κ.δ.), 93-94
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης