Γιάννης: “Θα ήταν τέλειο το ΗΠΑ vs the World, να τους δείξουμε ποιοι είμαστε!” (video)

Γιάννης: “Θα ήταν τέλειο το ΗΠΑ vs the World, να τους δείξουμε ποιοι είμαστε!” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήθελε να δει ένα All Star Game διεθνών εναντίον Αμερικανών! Τρομερή ατάκα για το… ”Γιάνναρος και το Γιαννάκης”!

68f1cc6c-giannis-antetokounmpo-nba-bucks-dribbling-625x375
Ο ένας εκ των δύο αρχηγών του φετινού All Star Game, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε στους δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν την αποκορύφωση του τριημέρου, που δεν είναι άλλο από το ”Team Giannis VS Team LeBron”.

Ο ”Greek Freak” δέχθηκε πολλές ερωτήσεις, με το εύρος των θεμάτων να είναι αρκετά μεγάλο και την απάντησή του στην ερώτηση του Eurohoops και του ανταποκριτή μας στη Σάρλοτ, Γιώργου Ευκαρπίδη, να εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα άρεσε στον ηγέτη των Μπακς μία ”μάχη” διεθνών-Αμερικανών στο All Star Game;

”Θα μου άρεσε πολύ. Θα ήταν τέλειο. Να παίξουν οι ευρωπαίοι και διεθνείς παίκτες απέναντι στους Αμερικανούς και να τους δείξουμε ποιοι είμαστε”!

Αίσθηση προκάλεσε και η απάντηση στο αν νιώθει πλέον… Γιάνναρος και όχι Γιαννάκης, μετά και τα όσα έχει καταφέρει στο ΝΒΑ, με τον Έλληνα σούπερσταρ να απαντάει με αρκετή ταπεινότητα ότι ”έξω από το γήπεδο, θα αισθάνομαι πάντα Γιαννάκης”!

Όσο για την εξαρετική χρονιά των Μπακς: ”Είναι τρομερό, μακρύ ταξίδι. Πριν 6 χρόνια, στην rookie χρονιά μου ήμασταν η χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, όμως τώρα έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να μείνουμε ενωμένοι.

Έχουμε το καλύτερο ρεκόρ, αλλά τα playoffs δεν έχουν έρθει ακόμα. Πρέπει να φτάσουμε εκεί, να είμαστε ακόμα καλύτεροι, να κερδίσουμε την πρώτη σειρά και να χτίσουμε σε αυτό”.


Κλείσιμο

www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης