Λάνγκφορντ στο Eurohoops: “Μοναδική εμπειρία ζωής το Intercontinental Cup”!

Λάνγκφορντ στο Eurohoops: “Μοναδική εμπειρία ζωής το Intercontinental Cup”!

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο επιστρέφει και στην Βραζιλία, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι σε Σαν Λορέντζο, Φλαμένγκο και στην πρώην ομάδα του Κιθ Λάνγκφορντ, Όστιν Σπερς, που μίλησε για την διοργάνωση στο Eurohoops.

da48bd5c-langford_pao_barcelona-625x375
Ο Αμερικανός γκαρντ και αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού, είχε φορέσει την φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Σαν Αντόνιο Σπερς, την διετία 2007-08 αγωνιζόμενος στην G-League, πριν ξεκινήσει μία μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο Λάνγκφορντ μίλησε στο Eurohoops, για το Intercontinental Cup που θα διεξαχθεί στο Ρίο (15-17/2) και την σημασία του να συμμετέχει ένας παίκτης σε μία τέτοια διοργάνωση και για την πρώην ομάδα του, την οποία όπως είπε θα… υποστηρίζει στο φετινό τουρνουά.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο Eurohoops για τους Όστιν Σπερς και το Intercontinental Cup:

“Ως πρώην παίκτης των Όστιν Σπερς σίγουρα θα τους υποστηρίζω και θα περιμένω πολύ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον και εύχομαι ότι καλύτερο. Θεωρώ ότι θα είναι μία τρομερή εμπειρία για εκείνους, που θα βρίσκονται στην Βραζιλία εντός και εκτός παρκέ και θα είναι μία μοναδική εμπειρία ζωής. Σίγουρα θα παρακολουθήσω το παιχνίδι και θα δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα”.

Πηγή: www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης