Champions League: Σάντσο και Ντιαλό καθυστέρησαν την πτήση της Ντόρτμουντ

Champions League: Σάντσο και Ντιαλό καθυστέρησαν την πτήση της Ντόρτμουντ

Οι δύο πιτσιρικάδες ξέχασαν τα διαβατήρια τους και προκάλεσαν αναταραχή στο πρόγραμμα της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με την Τότεναμ

Sssss
Ο ένας (Τζέιντον Σάντσο) είναι μόλις 18 χρονών, ο άλλος (Αμπντού Ντιαλό) είναι στα 22, όμως αμφότεροι αποτελούν βασικά στελέχη της, πρωτοπόρου της Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κι όμως αμφότεροι τα έκαναν... μαντάρα, με τον Σάντσο μάλιστα να κινδυνεύνει να χάσει μια ευκαιρία ζωής καθότι ο Βρετανός διεθνής αύριο το βραδυ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Γουέμπλεϊ στην πρώτη αναμέτρηση της Μπορούσια με την Τότεναμ για τους «16» του Champions League.

Οι δύο πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής κι εκεί ανακάλυψαν ότι είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους τα διαβατήρια τους (τα οποία είναι απαραίτητα και για τους αγώνες).

Σάντσο και Ντιαλό αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στις οικείες τους για να πάρουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή να αναχωρήσει με μια ώρα καθυστέρηση...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης