Ιβάν Σαββίδης: «Πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει»

Ιβάν Σαββίδης: «Πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει»

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, στέλνει το μήνυμα του: «Τίποτα δεν έχει επιτευχθεί για τον τίτλο»

4712388
Ο Ιβάν Σαββίδης με δεύτερη δήλωση του, μέσα σε λίγες ώρες, στέκεται εκ νέου στην προσπάθεια ολόκληρου του «ασπρόμαυρου» οργανισμού για την άψογη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εμφάνισή τους, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την υποδειγματική στήριξη από τις κερκίδες της Τούμπας.

Οπως σημειώνει στη γραπτή δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η «μάχη» για τον τίτλο δεν έχει τελειώσει.
«Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά η γραπτή του δήλωση αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,
Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Κλείσιμο
Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή,  Ιβάν Σαββίδης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης