Το παρασκήνιο της επιστροφής Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Το παρασκήνιο της επιστροφής Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, ενώ το απόγευμα ο Χιμένεθ θα επιστρέψει στα Σπάτα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας

manolo-ek1
Εντός της ημέρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα, για την τρίτη του θητεία στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του.

Σήμερα αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και να πέσουν οι υπογραφές, ενώ το απόγευμα θα επιστρέψει στα Σπάτα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Live Sport αναφέρεται στο παρασκήνιο της επιστροφής του Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης», η διοίκηση του συλλόγου κινήθηκε άμεσα για την αναζήτηση του διαδόχου του.

Η… προεργασία, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, είχε γίνει νωρίτερα. Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία, χωρίς να έχει τεθεί ζήτημα για την επιστροφή του Ισπανού προπονητή.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο κ. Ουζουνίδης, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ απευθύνθηκαν στον Σεβιγιάνο κόουτς και το κλίμα στις πρώτες συζητήσεις ήταν εξ αρχής καλό.

Κλείσιμο
Αν και εξετάστηκαν και άλλοι προπονητές, στην ΑΕΚ αναγνώρισαν το γεγονός πως ο Χιμένεθ δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, θα επιστρέψει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνον και επιπροσθέτως αρκετοί ήταν οι παίκτες που είχαν εκφραστεί με καλά λόγια για εκείνον προτού αποχωρήσει το καλοκαίρι για καθαρά οικογενειακούς λόγους.

Επίσης, ο Ισπανός έχαιρε της εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναγνωρίζει πως χάρη στον Ανδαλουσιανό προπονητή η ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης