Κύπελλο ποδοσφαίρου: Ενας... άλλος ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Ενας... άλλος ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Η απουσία από την αποστολή έξι βασικών φέρνει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αυριανό προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο πολλά από τα νέα πρόσωπα…

PAOK_New
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ήταν αναμενόμενο, αποφάσισε να αφήσει στη Θεσσαλονίκη έξι βασικούς (Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ) και να πάρει μαζί του στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο τα έξι (Μίσιτς, Σβιντέρσκι, Γιαννούλης, Ενρίκε, Ολιβέιρα, Ίνγκασον) νέα πρόσωπα του «Δικεφάλου». Ολοι όσοι εντάχθηκαν στο ρόστερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ετσι, το απόγευμα της Τετάρτης (6/2) θα δούμε έναν… άλλον ΠΑΟΚ. Η υπερπροσπάθεια αρκετών ποδοσφαιριστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παίζοντας για πάνω από μια ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και το… βάθος στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ δίνει τη δυνατότητα στο Ρουμάνο τεχνικό να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Στο μυαλό του Λουτσέσκου είναι λογικό να βρίσκεται (και) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το να μπορέσει να βάλει στο κλίμα της ομάδας όσους ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από τους έξι νεοφερμένους στην Τούμπα δεν αποκλείεται στον αυριανό αγώνα της Νέας Σμύρνης να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ οι πέντε εξ αυτών. Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα καλύψει την απουσία του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο, ενώ θα δούμε τον Ίνγκι Ίνγκασον μαζί με τον Αλίν Τόσκα, αφού εκτός έχει μείνει το αχώριστο δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξιό άκρο θα ξεκινήσει ο Λευτέρης Λύρατζης αντί του Λέο Μάτος.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που έχει αγωνιστικό ρυθμό θα είναι στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Γιόσιπ Μίσιτς στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου», ενώ φανέλα βασικού ετοιμάζεται να πάρει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Τούμπα, ο Πέντρο Ενρίκε, καλύπτοντας το κενό που αφήνει ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά. Ο Δημήτρης Πέλκας θα έχει επιτελικό ρόλο, αντί του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Νίκος Καρέλης.

Εκεί όπου δεν φαίνεται να υπάρχει αλλαγή είναι στη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Λουτσέσκου να επιλέγει για ένα ακόμη παιχνίδι τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης