Premier League , Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 3-1: Χατ-τρικ ο Αγουέρο στο κόλπο ξανά η Σίτι

Premier League , Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 3-1: Χατ-τρικ ο Αγουέρο στο κόλπο ξανά η Σίτι

Ο Αγουέρο πέτυχε το 10ο του χατ τρικ στην Premier League, η Σίτι επικράτησε 3-1 της Αρσεναλ και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ

Aguer
Ο Αγουέρο ήταν σούπερ, πέτυχε το 14ο του χατ τρικ με τη Σίτι (10 στην Premier League) και η Μάνστεστερ επικράτησε εύκολα της Αρσεναλ με 3-1. Οι Πολίτες αντέδρασαν ιδανικά στην ήττα από τη Νιουκάστλ και βρέθηκαν στο -2 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Ηταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της Σίτι κόντρα στους Λονδρέζους για το πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 1937! Oι Κανονιέρηδες έπειτα από αυτή την ήττα βρέθηκαν στην 6η θέση και στο -3 από την Τσέλσι.

Τρελό ξεκίνημα για τους Πολίτες, αφού έπειτα από... 46 δευτερόλεπτα βρήκαν δίχτυα! Ο Ιβόμπι έκανε τη γκάφα, ο Λαπόρτ μοίρασε ιδανικά και ο Αγουέρο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Σίτι πίεσε και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 6ο λεπτό, αλλά ο Λένο νίκησε τον Στέρλινγκ. Τρία λεπτά αργότερα ο Λαπόρτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η Αρσεναλ στην πρώτη της ευκαιρία (11ο λεπτό) κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Επειτα από κόρνερ, ο Μονρεάλ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοσιελνί απο κοντά πέτυχε το 1-1. Η Σίτι διατήρησε τον έλεγχο και μετά το 35' άρχισε να πιέζει ψηλά. Ετσι, στο 44' ήρθε το γκολ!

Γκουντογκάν, Στέρλινγκ συνδυάστηκαν απίθανα και ο Αγουέρο μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα! Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν, αλλά σε δυο περιπτώσεις ο Λένο κατάφερε να νικήσει τον Ντε Μπρόινε και τον Στέρλινγκ. Ωστόσο, στο 61ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ! Ο Στέρλινγκ μοίρασε ιδανικά και ο Αγουέρο με προβολή (ακούσιο χέρι) διαμόρφωσε το 3-1. Η Μάντσεστερ αναζήτησε και τέταρτο γκολ, αλλά ο Λένο ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του σε σουτ των Σίλβα και Ζεσούς! Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Μαυροπάνου στη δράση, ο οποίος μπήκε στο 79' στη θέση του Μουστάφι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε (87' Μάχρεζ), Μπερνάρντο, Στέρλινγκ, Αγουέρο (80' Ζεσούς)
Άρσεναλ: Λένο, Λιχτστάινερ, Κολάσινατς (67' Σουάρεθ), Μουστάφι (79' Μαυροπάνος), Μονρεάλ, Κοσιελνί, Τορέιρα, Γκεντουζί, Ιβόμπι (67' Ράμσεϊ), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης