Γκέλαρε η Ντόρτμουντ αλλά «ασπιρίνες» πήρε η Μπάγερν!

Γκέλαρε η Ντόρτμουντ αλλά «ασπιρίνες» πήρε η Μπάγερν!

Μπορεί να γκέλαρε, αφού η Άιντραχτ έβαλε φρένο στο σερί της (1-1), όμως η Ντόρτμουντ βγήκε κερδισμένη αφού η διαφορά της από την Μπάγερν αυξήθηκε στους 7 καθώς η Λεβερκούζεν νίκησε 3-1 με ανατροπή

Dort
«Στοπ» στην Ντόρτμουντ έβαλε η Άιντραχτ! Η ομάδα της Φρανκφούρτης έσωσε την βαθμό 1-1 κόντρα στους Βεστφαλούς, που ωστόσο κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά τους από την Μπάγερν. Κι αυτό γιατί οι Βαυαροί δέχτηκαν ηχηρό «χαστούκι» από την Λεβερκούζεν που με ανατροπή έφτασε στο 3-1!

Στο ματς της Commerzbank Arena ο Ρόις πήρε την ασίστ από τον Γκερέιρο και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Φαβρ. Η Άιντραχτ απάντηση με Γιόβιτς στο 36’ κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι η αλήθεια πως έσβησε αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλησε να ρισκάρει με αποτέλεσμα το σκορ να μην ξεκολλήσει από το 1-1.

Βάσει της εικόνας της στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν έδειχνε πως θα είχε εύκολο απόγευμα στην «BAY Arena». Οι παίκτες του Κόβατς είχαν εξαιρετική εικόνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως βρήκαν δίχτυα με τον Γκορέτσκα στο 41’. Στο δεύτερο όλα άλλαξαν αφού βγήκε στο γήπεδο και η Λεβερκούζεν που απάντησε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπέιλι στο 53’. Στο 63’ ο Φόλαντ «τούμπαρε» το παιχνίδι για τις «ασπιρίνες» που πήραν τα πάνω τους την ώρα που οι Βαυαροί έδειχναν να τα έχουν χαμένα. Η χαριστική βολή ήρθε στο 87’ με τον Αλάριο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή.

Στα υπόλοιπα ματς, μεγάλο διπλό για την Βόλφσμπουργκ που πέρασε από το Βερολίνο και την έδρα της Χέρτα με σκορ 1-0. «Γκέλα» για την Χόφενχαϊμ που έμεινε στο 1-1 με την Φορτούνα, ενώ η Νυρεμβέργη έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Βέρντερ 1-1.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική

Παρασκευή 1/2
Κλείσιμο
Ανόβερο-Λειψία 0-3 (45+3’ πεν. Χάλστενμπεργκ, 65’, 85’ Ορμπάν)


Σάββατο 2/2 (16:30)
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 3-1 (53' Μπέιλι, 63' Φόλαντ, 87' Αλάριο - 41' Γκορέτσκα)


Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 1-1 (36' Γιόβιτς - 22' Ρόις)


Χόφενχαϊμ-Ντίσελντορφ 1-1  (15' Κράμαριτς πεν. - 46' Χένινγκς)


Νυρεμβέργη-Βέρντερ Βρέμης 1-1  (86' Ισάκ - 64' Έγκεσταιν)


Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 0-1 (65' Βέγκχορστ)


Σάλκε-Γκλάντμπαχ 0-2

Κυριακή 3/2
Άουγκσμπουργκ-Μάιντς (16:30)
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ (19:00)
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης