Premier League, Τότεναμ-Νιούκαστλ 1-0: Λυτρωτής και πάλι ο Σον!

Premier League, Τότεναμ-Νιούκαστλ 1-0: Λυτρωτής και πάλι ο Σον!

Η Τότεναμ με γκολ του Σον στο 83' «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Νιούκαστλ και πήρε τη νίκη (1-0), συνεχίζοντας να... κρυφοκοιτάζει την κορυφή

son_1
Η Τότεναμ γνωρίζει ότι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον φετινό τίτλο στην Premier League, ωστόσο όσο νικάει, έχει κρυφές ελπίδες, συνεχίζοντας την πίεση ανάμεσα στα δύο φαβορί. Και αυτό πέτυχε το σαββατιάτικο μεσημέρι στο Γουέμπλεϊ, έστω και αν... ίδρωσε για να πάρει το τρίποντο (1-0) επί της Νιούκαστλ.

Οι Σπερς θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα πριν πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Και έχασαν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες για κάτι τέτοιο, αρχικά με την κεφαλιά του Μόουρα στο 17' που πέρασε δίπλα από το κάθετο και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά του Λαμέλα στο 25' που σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Νιούκαστλ περίμενε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση, με τις «Καρακάξες» πάντως στο 52' να φτάνουν και αυτές με τη σειρά τους πολύ κοντά στο γκολ, αλλά την κεφαλιά του Ροντόν να βρίσκει το δοκάρι του Γιορίς.

Τα λεπτά κυλούσαν και οι Σπερς δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ, με τον Σερ στο 66' να σώζει τη Νιούκαστλ πάνω στη γραμμή, κρατώντας το 0-0 στο Γουέμπλεϊ. Η λύτρωση για την Τότεναμ ήρθε στο 83'. Ο Ντουμπράβκα δεν μπόρεσε να βγάλει το δυνατό σουτ του Σον, φέροντας μεγάλη ευθύνη στη φάση, και οι Σπερς με τον Νοτιοκορεάτη άσο βρήκαν αυτό που έψαχναν κλειδώνοντας έτσι τη νίκη.

Η Τότεναμ με το τρίποντο αυτό συνεχίζει να ασκεί πίεση στην κορυφή, μειώνοντας προσωρινά στους τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και περνώντας για την ώρα στη δεύτερη θέση.

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Σάντσες, Σισοκό, Λαμέλα (78' Ρόουζ), Ερικσεν, Λούκας Μόουρα (60' Γιορέντε), Γουίνκς, Σον (89' Ντάιερ)
Κλείσιμο
Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Σερ, Λεζέν, Λάσελ, Γέτνλιν, Ρίτσι (86' Μπαρέκα), Ατσού (82' Κένεντι), Χέιντεν, Λόνγκσταφ, Ροντόν, Αγιόθε Πέρεθ



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης