Μαρτίνς: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»!

Μαρτίνς: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το πρωτάθλημα εκφράζοντας και πάλι την πίστη του για την ανατροπή του σκηνικού, τον Πανιώνιο, τις διαιτησίες στα ντέρμπι και γενικότερα αλλά και για την ευρωπαϊκή λίστα

4657822
Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη του στην συνδρομητική τηλεόραση όπου μίλησε για:

Την συνέχεια στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Είναι ένας μήνας με πάρα πολύ υψηλό κίνητρο. Είμαστε σε τρεις διοργανώσεις και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα είναι έτοιμοι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε και στις τρεις διοργανώσεις».

Το εάν θα αγωνιστούν Μπουχαλάκης και Καμαρά κόντρα στον Πανιώνιο: «Έχουμε ακόμη 24 ώρες να το αποφασίσουμε. Έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας. Είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί με τον Καμαρά. Πιστεύουμε ότι ο Μπουχαλάκης θα είναι έτοιμος».

Το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε. Με είχατε ρωτήσει και παλιότερα αν ο Ιανουάριος θα ήταν ο δυσκολότερος μήνας και σας είχα απαντήσει όχι. Είμαστε πολύ έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε κρατήσει τους παίκτες που θέλαμε. Δεν πουλήσαμε παίκτες που πιστεύουμε σε αυτούς. Επίσης αποκτήσαμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πολύ ικανοποιητικό σύνολο. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο μας».

Το γεγονός ότι τον φετινό Ιανουάριο ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλά αποτελέσματα: «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράγματα κάθε μήνα και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε συγκρίσεις».

Το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ παρά το καλό ποδόσφαιρο που παίζει: «Όπως είπα και προχθές νομίζω ότι από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Η κριτική είναι σωστή. Ποια ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε 8 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Όσο καλά λόγια και αν λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι, αυτό δεν μας δίνει βαθμούς. Είναι σημαντικό ότι έχουμε μεταξύ μας αναμετρήσεις. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα μας είναι καλά. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Τις απουσίες των Φορτούνη και Γκιγιέρμε από το ματς με τον Πανιώνιο: «Όταν συμπληρώθηκαν οι κάρτες έπρεπε να διαλέξουμε σε ποιο ματς θα λείψουν. Διαλέξαμε τον Πανιώνιο όχι γιατί τον υποτιμούμε σαν ομάδα, αλλά γιατί οι υπόλοιποι παίκτες μας δείχνουν έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτούς τους δύο παίκτες».

Το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι. Να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής που είναι ξένος να παίξει καλά. Να μην φέρνουμε ξένους διαιτητές απλώς για να τους φέρουμε. Μέχρι τώρα αυτοί που έχουν έρθει δεν ήταν καλοί. Θέλω να ζητήσω από τον Περέιρα να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή τους. Φυσικά, όμως θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο».

Τις διαφορές Ελλήνων και ξένων διαιτητών: «Στο παιχνίδι με τον Αστέρα είδαμε ένα πολύ καλό διαιτητή. Έκανε καλό και ισορροπημένο παιχνίδι. Αντίθετα στα ντέρμπι δεν έχουμε δει καλές διαιτησίες. Πρέπει να διαλέγουμε καλούς διαιτητές για να τους φέρνουμε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν έχει λόγο».

Τους παίκτες που θα πάρουν τις θέσεις των Τουρέ, Ναουέλ, Γιαννιώτη στην Ευρώπη: «Επειδή έχουμε πέντε ποδοσφαιριστές και μόνο τρεις πρέπει να μπουν στη λίστα δεν θα σας τους πω. Πρώτα από όλα θα το μάθουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι σωστό αυτοί που θα μείνουν εκτός να το μάθουν από τα ΜΜΕ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης