Κύπελλο Ιταλίας: Ιστορικός διασυρμός με 7άρα από την Φιορεντίνα στην Ρόμα

Κύπελλο Ιταλίας: Ιστορικός διασυρμός με 7άρα από την Φιορεντίνα στην Ρόμα

Με τον Κιέζα να κάνει χατ-τρικ, η Φιορεντίνα έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ρόμα με το 7-1 και πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia όπου θα βρει Αταλάντα ή Γιουβέντους

fiorentina-celeb-coppa
Μερικές μέρες μετά το κάζο από την Αταλάντα στο πρωτάθλημα σε ένα ματς στο οποίο το 0-3 στο 44' έγινε 3-3 στο φινάλε, η Ρόμα κατάφερε να κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Οι Giallorossi ηττήθηκαν με το ταπεινωτικό 7-1 από την Φιορεντίνα στο Artemio Franchi και ο αποκλεισμός από τους «4» του Coppa Italia είναι το λιγότερο που της συμβαίνει.

Αυτή ήταν μόλις η 6η φορά σε όλη την ιστορία της Ρόμα που δέχεται 7 γκολ στο ίδιο ματς, κάτι το οποίο για τελευταία φορά είχε συμβεί το 2014 από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, ενώ συνέβη για πρώτη στο Κύπελλο!

Με δύο γκολ του Κιέζα και ένα από τον Μουριέλ, οι Viola πήγαν στα αποδυτήρια με 3-1 καθώς για την Ρόμα είχε μειώσει σε 2-1 ο Κολάροβ. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Στο 66' ο Μπενάσιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 73' ο Κιέζα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το 5-1. Οι Giallorossi στο 71' είχαν μείνει με δέκα παίκτες εξαιτίας των δύο κίτρινων που είδε ο Τζέκο σε ένα λεπτό και οι γηπεδούχοι δεν... λυπήθηκαν την αντίπαλό τους.

Στο 79' και το 90' ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έκανε ακόμα πιο βαθιές τις πληγές διαμορφώνοντας το τελικό και πολύ βαρύ, 7-1.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Βίτορ Ούγκο (22' Μπιράγκι), Μπενάσι, Βερετού, Φερνάντες, Κιέζα (77' Ζέρσον), Μουριέλ (72' Σιμεόνε), Μιραλάς.
Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροβ, Ν' Ζονζί (46' Πελεγκρίνι), Κριστάντε, Τζανιόλο, Παστόρε (46' Τζέκο), Ελ Σαραουί (77' Ντε Ρόσι), Σικ.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης