Έρχεται… «βουνό» για Παναθηναϊκό

Έρχεται… «βουνό» για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμους βαθμούς μέσα στο 2019 και το πρόγραμμα που δυσκολεύει πολύ βάζει εμπόδια στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πεντάδα

po
Το 2019 έχει μπει… θεόστραβα για τον Παναθηναϊκό, που μετά το χθεσινό 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ παραμένει μεν πέμπτος και εντός στόχου, που είναι η παρουσία στα play offs και η διαγραφή της ποινής αποκλεισμού ενός έτους από την Ευρώπη, ωστόσο η κατάσταση περιπλέκεται πολύ.

Κι αυτό γιατί για τους «πράσινους» ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς, με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός για την πεντάδα αυξάνεται.

Ο Παναθηναϊκός είναι στους 24 βαθμούς όπως και η Ξάνθη, έναντι της οποίας πλεονεκτούν στην ισοβαθμία, ενώ ακολουθούν με 23 βαθμούς ο Παναιτωλικός και ο Άρης, αλλά και η ΑΕΛ που είναι στους 20 και αναθάρρησε μετά τον χθεσινό βαθμό.

Οι «πράσινοι» έχουν μέσα σε εννιά μέρες τρία εκτός έδρας ματς. Ξεκινούν την Τετάρτη με τον ευθέως ανταγωνιστικό για την πέμπτη θέση Παναιτωλικό, συνεχίζουν την Κυριακή με τον Λεβαδειακό που παίζει για τη ζωή του και ολοκληρώνουν με τον ΠΑΣ που επίσης κινδυνεύει το επόμενο Σάββατο.

Και φυσικά το πρόγραμμα δεν… εξομαλύνεται στη συνέχεια, αφού έπονται Αστέρας (εντός), Πανιώνιος (εκτός) και μετά τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακός (εντός).

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως το προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρηθεί στην πεντάδα και ασφαλώς θα χρειαστεί να βελτιώσει αρκετά την εικόνα του για να φτάσει στο στόχο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης