Βίντεο: Ο Μάκενρο αποθεώνει Τσιτσιπά για το ταλέντο, αλλά και τις ελληνικές... βρισιές του

Βίντεο: Ο Μάκενρο αποθεώνει Τσιτσιπά για το ταλέντο, αλλά και τις ελληνικές... βρισιές του

Δείτε το video με τις μυθικές ατάκες του θρύλου του τένις, Τζον Μάκενρο για τον Στέφανο Τσιτσιπά που χαρακτηρίζει τον 20χρονο πρωταθλητή ως «περίπτωση» και «Έλληνα θνητό που γκρέμισε τον θεό Φέντερερ»

JoMac
Ο Τζον Μάκενρο ένας από τους σπουδαιότερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος με τεράστιες διακρίσεις δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής του τένις μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει στο Eurosport με τίτλο «The Commissioner of Tennis» αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την αξία του Στέφανου Τσιτσιπά. Και χθες σας γράψαμε τι ακριβώς είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ομως άλλο να τον διαβάζεις κι άλλο να τον βλέπεις οπότε σήμερα μπορείτε να απολαύσετε και το βίντεο με τον μύο του τένις.

«Στην ελληνική μυθολογία οι Θεοί δεν μπορούν να γκρεμιστούν από έναν άνθρωπο. Στην τενιστική μυθολογία ο Θεός μπορεί να γκρεμιστεί από έναν Έλληνα θνητό. Συνέβη στον τέταρτο γύρο του Australian Open και το παράξενο είναι πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς λάτρευε τον Ελβετό Θεό για ολόκληρη τη ζωή του.

Δεν δίστασε όμως όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει το ρολόι στον Ρότζερ. Ίσως να παρασύρθηκα λίγο όταν μιλούσα για την "αλλαγή φρουράς" και ξέρω πως ο Ρότζερ δεν το πήρε και τόσο καλά. Θεέ, συγχώρεσέ με. Όμως πρέπει να αντιληφθείς πως αυτός ο δασύτριχος έφηβος είναι περίπτωση.

Και τώρα είναι στα ημιτελικά. Δεν είναι σίγουρα ο τυπικός παίκτης της νέας εποχής. Εκτός των κορτ δεν ξοδεύει το χρόνο του παίζοντας Fortnite με τους φίλους του. Αντίθετα, του αρέσει να φτιάχνει σύντομες ταινίες για τα ταξίδια που κάνει. Δεν μιλάμε εδώ για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά είναι όντως δημιουργικός.

Ο Στέφανος είναι και επηρεασμένος από τη φιλοσοφία, γεγονός που είναι φυσιολογικό όταν έχεις γεννηθεί στη χώρα του Πλάτωνα και του Σωκράτη. Είδα αυτό στο λογαριασμό του στο Twitter: "Σκόπευσε το φεγγάρι, αν αστοχήσεις, ίσως πετύχεις ένα αστέρι". Αγαπητέ Στέφανε, το είδα αυτό στην κρεβατοκάμαρα της κόρης μου όταν ήταν 12. Φαντάζομαι πως αυτή είναι περισσότερο φιλοσοφία της κουζίνας και όχι Πλάτωνας αλλά θα πρέπει να αρχίσεις από κάπου, έτσι δεν είναι;

Κλείσιμο
Πάντως ο Στέφανος φιλοσοφεί λιγότερο τα πράγματα όταν βγάζει τον θυμό του στο κορτ. Είναι όμως έξυπνος, το κάνει στα Ελληνικά. Όταν διάβασα τη μετάφραση της επίθεσης που έκανε στον επόπτη γραμμής, έκλαψα. Αυτά ακριβώς έλεγα κι εγώ πριν από χρόνια! Επιτέλους κάποιος είναι πρόθυμος να συνεχίσει την κληρονομιά μου», ήταν τα λόγια του Τζον Μάκενρο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο παλαίμαχος Αμερικανός τενίστας πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα αφιερώνοντας ένα τραγούδι στην επικράτηση του 20χρονου τενίστα επί του Φέντερερ.

«Ο Ρότζερ έχασε από ένα νέο παιδί στην πόλη, ο βασιλιάς έχασε το στέμμα του».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης