Η μεγάλη Σερένα Γουίλιαμς και ο Νόλε «υποκλίνονται» στον Τσιτσιπά

Η μεγάλη Σερένα Γουίλιαμς και ο Νόλε «υποκλίνονται» στον Τσιτσιπά

Αμφότεροι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με τον 20χρονο Ελληνα τενίστα, που πέρασε στα προημιτελικά, εκθειάζοντας τις ικανότητές του μέσα στο κορτ

Serena
Ο κόσμος του τένις... υποκλίνεται στον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την εκπληκτική νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, στο Australian Open. Και ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την Σερένα Γουίλιαμς δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Αμφότεροι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με τον 20χρονο Ελληνα τενίστα, που πέρασε στα προημιτελικά, εκθειάζοντας τις ικανότητές του μέσα στο κορτ. Σχόλια με ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για δύο τενίστες που έχουν αθροιστικά 37 Γκραν Σλαμ!

«Ο Ρότζερ και ο Στέφανος έπαιξαν ένα σπουδαίο παιχνίδι», δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ. «Είδα ένα μέρος του παιχνιδιού και ήταν φανταστική η ποιότητα του τένις. Ο Στέφανος έδειξε σπουδαία ωριμότητα και ικανότητα να αντιμετωπίσει την πίεση», συμπλήρωσε ο Σέρβος. «Ο Τσιτσιπάς τα πήγε εκπληκτικά καλά. Για κάποιον 20 χρονών, είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό!

Ανάλογα και τα σχόλια της Σερένα Γουίλιαμς που δήλωσε ότι ο Ελληνας τενίστας, τον οποίο έχει προπονηθεί στην ακαδημία Μουράτογλου, την εντυπωσίασε... τρελά, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν της αρέσει καθόλου να βλέπει τον Φέντερερ να χάνει. «Προπονηθήκαμε μαζί πριν από μερικές εβδομάδες και τον βλέπω στην ακαδημία Μουράτογλου», είπε η Αμερικανίδα μετά τη νίκη της επί του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ.

«Πιστεύω ότι ήταν ένα ματς απίστευτα υψηλού επιπέδου. Δεν προλάβαινα να το παρακολουθήσω! Οι μπαλιές... πετούσαν τόσο γρήγορα», τόνισε αναφερόμενη στη μονομαχία Τσιτσιπά- Φέντερερ. «Είμαι τρελά εντυπωσιασμένος με τον Στέφανο. Την ίδια ώρα όμως θες πάντα να βλέπεις τον Φέντερερ να τα πηγαίνει καλά. Ηταν ένα φανταστικό ματς, κρίμα που δεν μπορούσαν να υπάρχουν δύο νικητές», κατέληξε.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (το νωρίτερο στις 3:30) ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ για την πρόκριση στους «4» του Australian Open.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης