Κόντρα στην… κατάρα της Λαμίας ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στην… κατάρα της Λαμίας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με σημαντικές απουσίες δοκιμάζεται στη Λαμία (19:00, ΕΡΤ1) που… δεν του πάει

lamia-pao
Νίκη στη Λαμία μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να τα καταφέρει στη συγκεκριμένη έδρα από πέρσι θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤ1).

Οι «πράσινοι» χάνουν δύο σερί σεζόν εκεί για το Κύπελλο, ενώ πέρσι για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι, οπότε σήμερα ψάχνουν τη νίκη, που θα τους δώσει και ώθηση εν όψει της ρεβάνς για τους «16» την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Κουρμπέλης και Πούγγουρας, ο Κουλιμπαλί που κρίθηκε ανέτοιμος και ο τιμωρημένος Ινσούα.

Όσο για το πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός; Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γιόχανσον δεξιό και τον Χατζηθεοδωρίδη αριστερό μπακ και τους Κολοβέτσιο-Μαυρομμάτη στόπερ. Κάτσε και Δώνης ή Τζανδάρης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ μπροστά τους η τριάδα θα αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Μουνιέ, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακέντα.

Στην 20μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Οικονόμου, Παντελάκης, Στάικος, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Καμπετσής.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης