La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 2-0: Τη νίκησε και την προσπέρασε

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 2-0: Τη νίκησε και την προσπέρασε

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε 2-0 την Σεβίλλη στο Bernabeu και την προσπέρασε παίρνοντας την 3η θέση - Καζεμίρο, Μόντριτς τα γκολ

Real___
Αν και δυσκολεύτηκε και πάλι, η Ρεάλ με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σεβίλλης στην Μαδρίτη και έτσι πέρασε πάνω από τους Ανδαλουσιάνους στην La Liga. Πιο δύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 ήρθαν οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι, η οποία πήρε δεύτερη σερί νίκη και αρχίζει να... καθιερώνεται στην πρώτη τετράδα του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 6' χάθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τους Merengues καθώς στο τετ-α-τετ ο Βινίσιους νικήθηκε από τον Βάτσλικ και παρότι οι γηπεδούχοι είχαν τη διάθεση και την πρωτοβουλία και δεν έβρισκαν φάσεις κόντρα στην καλά οργανωμένη Σεβίλλη, η οποία στο 22' έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπεν Γεντέρ που σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο κομμάτι του πρώτου μέρους οι Blancos έπαιξαν περισσότερο στο αντίπαλο μισό, όμως το σύνολο του Πάμπλο Μαντσίν δεν επέτρεψε πολλά πράγματα.

Στην επανάληψη η Ρεάλ είχε τις πρώτες καλές στιγμές με τον Βινίσους, που πλάσαρε έξω στο 52' και δεν κατάφερε να κρεμάσει τον Βάτσλικ στο 64' και στο 67' ήρθε η καλύτερη στιγμή για τους Merengues με το τρομερό σουτ εκτός περιοχής από τον Θεμπάγιος να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι κοντά στη συμβολή. Στο 78' ήρθε η δικαίωση για τους Μαδριλένους και τον Καζεμίρο - που είχε ψάξει το γκολ με σερί κεφαλιές - καθώς ο Βραζιλιάνος με ρουκέτα από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα στο παραθυράκι του Βάτσλικ.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Ρεάλ είχε τον τρόπο να κρατήσει την μπάλα και την Σεβίλλη ακίνδυνη και στο 92' ο Καρίσο έχασε την μπάλα ως τελευταίος παίκτης από τον Μόντριτς που έφυγε μόνος και τελείωσε τη φάση απέναντι στον Βάτσλικ για το τελικό 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Μόντριτς, Θεμπάγιος (88' Βαλβέρδε), Βάθκεθ (76' Ισκο), Βινίσιους, Μπενζεμά.
Σεβίλλη (Πάμπλο Μαντσίν): Βάτσλικ, Κίερ, Καρίσο, Σέρχι Γκόμεθ, Εσκουδέρο (86' Χιλ), Νάβας, Μπανέγα, Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ (70' Προμές), Αντρέ Σίλβα (75' Μουνίρ).

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης