Premier League, Γουλβς – Λέστερ 4-3: Η ματσάρα της χρονιάς!

Premier League, Γουλβς – Λέστερ 4-3: Η ματσάρα της χρονιάς!

Με τον Ζότα να κάνει χατ-τρικ και να σκοράρει στο 93', η Γουλβς πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Λέστερ με το τελικό 4-3 στο «Μολινό» σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Premier League! - Δείτε σε βίντεο όλα τα γκολ

Wolves
Ξεκίνημα βγαλμένο από τις πιο θετικές σκέψεις του Νούνο Σάντο – για μια ομάδα που συνήθως... πατάει λίγο περισσότερο το γκάζι στο φινάλε – ήταν αυτό για τη Γουλβς απέναντι στη Λέστερ, αφού, στο 12ο λεπτό, το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-0!

Με μόλις τρεις παρουσίες με τη μπάλα στα καρέ του Σμάιχελ στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, οι «λύκοι» κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές, αρχικά στο 4' με τον Ζότα που έτρεξε στη μπάλα προ του Σίμπσον και με προβολή από σέντρα του Μουτίνιο έκανε το 1-0, ενώ, στο 12', από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπένετ με δυνατή κεφαλιά έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, οι «αλεπούδες» πίεσαν και έφτιαξαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Γουλβς, ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε ένα πολύ καλό σουτ του Γκρέι, ενώ, στις στιγμές που επέλεγαν οι γηπεδούχοι να βρεθούν μπροστά, ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η Λέστερ βρήκε ακριβώς αυτό που έψαχνε έπειτα από μόλις 2 λεπτά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!

Σε γρήγορη επίθεση, με τον Βάρντι να στέλνει τη μπάλα μπροστά για τον Γκρέι, ο τελευταίος, αφού πέρασε και το τελευταίο τάκλιν στην άμυνα που τον κυνηγούσε, πλάσαρε από πλάγια θέση για να μειώσει σε 2-1 στο 47'.

Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ είχε καταστήσει ξεκάθαρες τις προθέσεις της και δεν άργησε να βρει και το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης για να ξεκινήσει από την αρχή, άμεσα, το ματς. Ο Χάρβεϊ Μπαρνς (έχοντας μόλις επιστρέψει από τη Γουέστ Μπρομ και πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην Premier League) στο 52' κατάφερε να βρεθεί στο δρόμο της μπάλας μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση έπειτα από κάκιστη αμυντική λειτουργία των «λύκων» και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-2!

Κλείσιμο
Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή το χρέωσε αυτογκόλ στον Κόνορ Κόουντι στον οποίο κόντραρε η μπάλα... Η ομάδα του Νούνο Σάντο είχε υποστεί ένα τεράστιο σοκ και όφειλε ν' αντιδράσει. Το καλό για εκείνη είναι πως ήξερε ακριβώς τον τρόπο. Στο 64', από μακρινή μπαλιά του Ρούμπεν Νέβες, όπως ακριβώς συνέβη με ελάχιστες μεταβιβάσεις και στο πρώτο γκολ, ο Ζότα κατέβασε με το στήθος με κοντρόλ για σεμινάριο και σούταρε δυνατά για το 3-2!

Το ματς διατήρησε το ενδιαφέρον του και... σιγά που δεν θα διαφοροποιούνταν ξανά τα δεδομένα σε τόσο χρόνο που απέμενε μετά το νέο προβάδισμα της Γουλβς. Έτσι, στο 86', ο Μόργκαν παίρνοντας παραμάζωμα τρεις αμυντικούς, κέρδισε την κεφαλιά για να γράψει το 3-3!

Αυτό το καταπληκτικό ματς θα είχε και κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Ραούλ Χιμένες βγήκε μόνος από δεξιά στο 93' και σέρβιρε στον Ζότα που πλάσαρε για το τελικό 4-3, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και χάρισε την μαγική νίκη στην ομάδα του!



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης