Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγουν την αυλαία

Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγουν την αυλαία

Στις 17:15 (Novasports1) ο αγώνας στους Ζωσιμάδες - Παίζουν και Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (19:00, ΕΡΤ1) και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (19:30, Novasports2)

osfpo-gianni1
Συνέχεια στις νίκες με καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ανοίγει την αυλαία για την 17η αγωνιστική της Supeleague(17:15, Novasports 1).

Οι Πειραιώτες, μετά τις νίκες με Λαμία και Λεβαδειακό, ψάχνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, με την οποία θα συνεχίσουν να ασκούν πίεση στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς - παρά την ενίσχυση που υπήρξε τον Γενάρη και τους παίκτες που πρόκειται να έρθουν – δείχνει να έχει εμπιστοσύνη σε όσους μέχρι σήμερα έχουν αποδώσει εκείνα που περίμενα.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκερέρο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μιράντα, Τοροσίδης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ναουέλ και Χασάν.

Στις 19:30 (Novasports2) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να αποφύγει τυχόν στραβοπάτημα προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με πέντε απουσίες, αλλά τον Δημήτρη Πέλκα να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Ο 25χρονος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες μέρες και συμπεριλήφθηκε κανονικά στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Κλείσιμο
Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μάτος, οι τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου και Βέρνμπλουμ και ο Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ και Καρέλη.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος είχε ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο πριν τον αγώνα της Τούμπας.
Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά, αντιθέτως, ο Γιώργος Μανθάτης είναι στην 18άδα για πρώτη φορα μετά από 2,5 μήνες. Ως γνωστόν, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, Αμπντουλαγέ Κεϊτά και Σωτήρης Τσιλούλης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι.

Μισή ώρα νωρίτερα από το ματς της Τούμπας, στις 19:00 (ΕΡΤ1), στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Λεβαδειακό με τις δύο ομάδες να θέλουν με πάθος τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους στη μάχη της παραμονής στη Superleague.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης