Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ρίχνει άλλα 55 εκατ. στη Μονακό

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ρίχνει άλλα 55 εκατ. στη Μονακό

Ο Ρώσος μεγιστάνας διέψευσε τα σενάρια πώλησης και αναφέρθηκε σε μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης για τους Μονεγάσκους

rybolovlev
Τι και αν η Μονακό είναι προτελευταία στο γαλλικό πρωτάθλημα; Τι και αν πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να πουλά τις μετοχές του στην ομάδα; Ο Ρώσος μεγιστάνας επιβεβαίωσε αυτό που εξ’αρχής είχε τονίσει, όταν το 2011 αγόραζε το πλειοψηφικό πακέτο της Μονακό. Πως ήρθε για να μείνει και να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και της Γαλλίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Μονακό, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ διέψευσε για πολλοστή φορά τις φήμες περί αποχώρησής του, ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου αθλητικού κέντρου που θα κοστίσει 55 εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει τη σεζόν 2020-2021.

Παράλληλα τόνισε πως από το 2011 που ανέλαβε την τύχη της Μονακό, έχει επενδύσει 335 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα κέρδη της επένδυσής του στην ομάδα, που προέρχονται κυρίως από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, επανεπενδύονται για την ανάπτυξη του συλλόγου.

Επίσης ανακοίνωσε ότι θα ανακαινιστούν οι σουίτες στο στάδιο Louis II και θα κατασκευαστεί ένα ξενοδοχείο για τους παίκτες της ακαδημίας. «Είμαι απολύτως προσηλωμένος στην προσπάθεια να συνεχίσω την εξέλιξη του συλλόγου μακροπρόθεσμα. Έχουμε ήδη επενδύσει 335 εκατ. ευρώ στη Μονακό και ο όμιλος έχει αρχίσει να αποκομίζει κέρδη, τα οποία τώρα είμαστε σε θέση να επανεπενδύσουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη. Οι φήμες για ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας έχουν διαψευστεί επανειλημμένα. Πιστεύω ότι τα έργα που παρουσιάστηκαν τώρα, μιλάνε καλύτερα για τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας στην Μονακό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το νέο αθλητικό κέντρο θα διαθέτει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήριο και ιατρικό κέντρο. Σημειωτέον ότι η Μονακό είναι δεύτερη από το τέλος, έχοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη, μετά την ισοπαλία με 1-1 ενάντια στη Νις.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης