Ξανά χάλια η Ρεάλ, πρόκριση με ήττα από τη Λεγανές του Σιόβα

Ξανά χάλια η Ρεάλ, πρόκριση με ήττα από τη Λεγανές του Σιόβα

Τα «δεύτερα» των Μαδριλένων γνώρισαν την ήττα 1-0 για το Κύπελλο στο «Μπουτάρκε», αλλά πέρασαν με συνολικό σκορ 3-1 στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι

real
Τα προβλήματα άπειρα. Τεράστιες απουσίες, αρνητική αγωνιστική ψυχολογία και διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις. Η Ρεάλ έχει τα χάλια της και τη... γλιτώνει στο τσακ. Στο πρωτάθλημα έκανε διπλό στην Μπέτις στο 88', έχοντας μόλις 26% κατοχή μπάλας και τώρα στο Κόπα ντελ Ρέι μπορεί να πήρε την πρόκριση, αλλά αυτή συνδυάστηκε με ήττα 1-0 στη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα (έπαιξε σε όλο το ματς). Βέβαια, με το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα, πήρε εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι Μαδριλένοι παρέταξαν μία απίθανη ενδεκάδα με ξεκάθαρα χαμηλό μέσο όρο ηλικιακά και χωρίς κλασικό επιθετικό. Βρέθηκαν και από το 30' να έχουν δεχτεί γκολ με διπλή προσπάθεια του Μπράιτγουαϊτ που ξεκίνησε με δικό του δοκάρι. Καλή μπάλα δεν έπαιξαν στη συνέχεια (δοκάρι του Μπραΐμ Ντίαθ στο 90' για να ισοφαρίσουν), μα τουλάχιστον κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά την ήττα τους και να μην κινδυνέψουν να βρεθούν σε μπελάδες. Φαίνεται όμως ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή στο στρατόπεδο των Μερένγκες.

Πηγή Gazzetta
Braithwaite Goal - Leganes vs Real Madrid 1-0
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης