Αταλάντα-Γιουβέντους 2-2: Ο Ρονάλντο έσωσε το αήττητο

Αταλάντα-Γιουβέντους 2-2: Ο Ρονάλντο έσωσε το αήττητο

Αν και βρέθηκε να χάνει από την Αταλάντα και να παίζει με δέκα, η Γιουβέντους είχε τον Ρονάλντο, ο οποίος μπήκε αλλαγή και την κράτησε αήττητη...

Juvvv
Ο Αλέγκρι είχε την ιδέα να ξεκουράσει τον CR7 στο Μπέργκαμο κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και οι Bianconeri βρέθηκαν κοντά στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ομως, ο Πορτογάλος είχε τον τρόπο να γίνει ο πρωταγωνιστής καθώς μπήκε και ισοφάρισε σε 2-2 κρατώντας την ομάδα του αήττητη. Ετσι, η Γιουβέντους, αν και έδωσε τη δυνατότητα στην Νάπολι να πλησιάσει, παρέμεινε αήττητη φέτος και από την Αταλάντα από τον Φεβρουάριο του 2001. Αυτό ήταν το τρίτο σερί μεταξύ τους 2-2 στο Atleti Azzurri d' Italia.

Οσο καλύτερα γινόταν ξεκίνησε το ματς για την Γιούβε καθώς στο 2' στην προσπάθειά του να διώξει ο Τζιμσίτι πέτυχε αυτογκόλ και λίγο αργότερα το σουτ του Μπετανκούρ πήγε στο οριζόντιο μετά την επέμβαση του Μπερίσα. Η Αταλάντα ανέβηκε μετά το σοκ των πρώτων λεπτών και στο 24' ισοφάρισε με τον on-fire, Ντούβαν Ζαπάτα, ο οποίος με τρομερό αριστερό τίναξε τα δίχτυα του Σέζνι, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Μπετανκούρ είδε δεύτερη κίτρινη στο 54' και η La Dea έκανε την ανατροπή με τον Ζαπάτα να βάζει και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (2-1). Ο Αλέγκρι έβαλε τελικά τον Κριστιάνο στο 65' και ο Πορτογάλος τον δικαίωσε με ένα γκολ που επιτρέπει στους Bianconeri να συνεχίζουν αήττητοι. Στο 78' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ οι της Αταλάντα δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο 33χρονος με κεφαλιά έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό.

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μαζιέλο (86' Μπάροου), Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (67' Γκόσενς), Φρόιλερ, Καστάν, Παπού Γκόμες, Ιλιτσιτς (77' Ιλιτσιτς), Ζαπάτα.
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (65' Ρονάλντο), Μπετανκούρ, Εμρέ Τσαν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (57' Πιάνιτς), Μάντζουκιτς.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης