Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι αποκάλυψε το πως προέκυψε η μεταγραφή του Πορτογάλου από την Ρεάλ Μαδρίτης

CR77
Είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους ήταν ίσως και μια από τις πιο εύκολες που έχουν κάνει ποτέ οι μπιανκονέρι.

«Ήταν πραγματικά πολύ εύκολο με τον Κριστιάνο, γιατί αυτός ήθελε να υπογράψει μαζί μας και δεν υπήρχε καμία ανάγκη να προσπαθήσοθυμε να τον πείσουμε. Αμέσως μετά τον τελικό του Κιέβου ο Κριστιάνο είπε πως 'αν υπάρχει η Γιουβέντους, εγώ θέλω να πάω εκεί'», ήταν τα λόγια του Φάμπιο Παρατίτσι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Sky Sports Italia αποκαλύπτοντας το πότε έμαθε η ομάδα για αυτή του την επιθυμία.

«Στο περιθώριο της υπογραφής του Ζοάο Κανσέλο, ο Ζόρζε Μέντες που είναι κι ο ατζέντης του Κριστιάνο μου είπε 'δεν θα το πιστέψεις, αλλά ο Ρονάλντο θέλει να έρθει στην Γιούβε'. Κι εγώ του απάντησα 'δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ περίπλοκη υπόθεση και δύσκολα θα ολοκληρωθεί».

Το επόμενο βήμα ήταν να ενημερωθεί ο πρόεδρος της Γιούβε Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος ήταν θετικός αλλά ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.

«Φεύγοντας από το γραφείο του πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή, αλλά ο κ.Ανιέλι μου ζήτησε περιθώριο 2-3 ημερών για να απαντήσει. Τελικά μετά από τρεις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε προχώρα, όπως και έγινε αφού σε μια μέρα φτιάξαμε τα συμβόλαια με τους δικηγόρους του».

Κι έτσι η Γιουβέντους πλήρωσε 112 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ και 31 εκατ. (για κάθε χρόνο από τα 4 συνολικά του συμβολαίου του) στον Ρονάλντο, έχοντας ήδη εισπράξει τρελά λεφτά από τις φανέλες του, καθώς και 11 γκολ και 5 ασίστ στους 17 αγώνες του Α' γύρου όπου έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της (16 νίκες, 1 ισοπαλία).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης