Η Μίλαν είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθούν δημοσιογράφους!

Η Μίλαν είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθούν δημοσιογράφους!

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα La Repubblica, τονίζοντας ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν έλαβαν πρόσφατα μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ από ένα γραφείο ντετέκτιβ, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει η προηγούμενη διοίκηση του Κινέζου Γιόνγκονγκ Λι

milan-woner
Αποκαλύψεις στην Ιταλία για την πρώην διοίκηση της Μίλαν, που είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί δημοσιογράφους προκειμένου να μάθει ποιος τους δίνει τις πληροφορίες!

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα La Repubblica, τονίζοντας ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν από την Elliott Management Corporation έλαβαν πρόσφατα μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ από ένα γραφείο ντετέκτιβ, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει η προηγούμενη διοίκηση του Κινέζου Γιόνγκονγκ Λι.

Η πρώην διοίκηση της Μίλαν λοιπόν φέρεται να είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί δημοσιογράφους προκειμένου να μαθαίνει ποιος τους δίνει τις πληροφορίες σχετικά με τη διοίκηση των Ροσονέρι.

Συγκεκριμένα οι ντετέκτιβ παρακολουθούσαν για λογαριασμό της κινεζικής ιδιοκτησίας του συλλόγου τέσσερις δημοσιογράφους. Τους Ενρίκο Κουρό και Λούκα Πάνι της La Repubblica, τον Κάρλο Φέστα από το Sole 24 Ore και τον Τόμπια Ντι Στέφανο από το Libero.

Οι παρακολουθήσεις των ρεπόρτερ έγιναν από τον Φεβρουάριο του 2018 ως τον Μάρτιο του 2018 για δύο εβδομάδες και χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις ντετέκτιβ και δύο αυτοκίνητα.

Εκτός από τις παρακολουθήσεις, όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Μίλαν είχε ψάξει κινητά τηλέφωνο και ηλεκτρονικές συσκευές ανθρώπων που συμμετείχαν στη διοίκηση, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τέσσερις εργαζόμενους στην ομάδα. Και όλα αυτά για να μάθει αν κάποιος μέσα από τον σύλλογο διέρρεε πληροφορίες στον Τύπο.

Κλείσιμο
Μάλιστα, έφτασε στο σημείο, να προσλάβει και εταιρία για να ψάξει τα γραφεία του συλλόγου για κρυφές κάμερες ή κρυμμένα συστήματα παρακολούθησης...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης