Ο Μουρίνιο έφυγε... ο Κριστιάνο Ρονάλντο πουλάει το σπίτι του στο Μάντσεστερ

Ο Μουρίνιο έφυγε... ο Κριστιάνο Ρονάλντο πουλάει το σπίτι του στο Μάντσεστερ

Συγκυρία ή... οργανωμένο σχέδιο; Το παρασκήνιο, η βίλα με τις πολυτέλειες αλά... CR7 και οι αξιώσεις του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή

jose-cristiano
Πώς σχετίζεται η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» με το πωλητήριο στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ; Ενδεχομένως, τα δύο γεγονότα να μην συνδέονται μεταξύ τους. Τα στοιχεία όμως, ενδεχομένως να αποδείξουν ότι... τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Πρώτα απ' όλα η είδηση... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πλέον βγάζει το... παντεσπάνι του στην Ιταλία και στη «Γηραιά Κυρία», έβαλε πωλητήριο στην πολυτελέστατη βίλα των πέντε δωματίων που διαθέτει στο Μάντσεστερ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αγόρασε τη βίλα όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ξεκινήσει η παρακμή της ομάδας που λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη.

ron


Τότε, πριν από 12 και χρόνια, το 2006, ο Ρονάλντο είχε αγοράσει τη βίλα στο Μάντσεστερ έναντι 3,85 εκατ. λιρών. Σήμερα, αν και διαθέτει τη διάσημη στάμπα του CR7, το πολυτελές σπίτι παραχωρείται έναντι 3,25 εκατ. λιρών. Έχασε δηλαδή 600.000 λίρες από την αξία του, προφανώς γιατί ο Ρονάλντο θέλει να το... ξεφορτωθεί άρον-άρον. Μαζί με το μεγάλο σπίτι, ο νέος ιδιοκτήτης θα απολαμβάνει εσωτερική πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο (φυσικά) και αίθουσα σινεμά.

Πάμε τώρα στο... ζουμί. Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο... ξύπνησε ξαφνικά και έβαλε το σπίτι του στο Μάντσεστερ προς πώληση; Ή καλύτερα να αντιστρέψουμε το ερώτημα. Γιατί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρούσε το σπίτι στη Βρετανία;

Κλείσιμο
Οι απαντήσεις δίνονται από τα στοιχεία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, όλως τυχαίως, έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Τον πολύ Ζόρζε Μέντες. Ένα το κρατούμενο.

ronaldo2
ronaldo3

Πάμε στο δεύτερο... Όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπήρξε μυστική συμφωνία Ρονάλντο-Μουρίνιο, προκειμένου ο διεθνής Πορτογάλος να μετακινηθεί στην ομάδα της Βρετανίας, όταν θα εξέπνεε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, καθώς το κόστος ήταν τεράστιο και οι ιδιοκτήτες των «μπέμπηδων» δεν ενέκριναν το μεγάλο αυτό κονδύλι.

Ακόμη και τότε, ο Ρονάλντο κράτησε το σπίτι, μέχρι πριν από λίγο καιρό, που άρχισε να διαφαίνεται η απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Μάντσεστερ.

Σε κάθε περίπτωση, το παρασκήνιο θα αναδειχθεί. Είτε τα δύο γεγονότα συνδυάζονται, είτε όχι, ο Ρονάλντο πουλά το διάσημο σπίτι του στο Μάντσεστερ, ενώ λίγο καιρό πριν, είχε βάλει πωλητήριο και στο σπίτι που διατηρεί στη Μαδρίτη.

ronalndo1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης