Με Βέργο στα Χανιά, δύσκολα στο Αγρίνιο Μακέντα-Κουρμπέλης

Με Βέργο στα Χανιά, δύσκολα στο Αγρίνιο Μακέντα-Κουρμπέλης

Στροφή σε Κύπελλο και μετά σε Παναιτωλικό για τον Παναθηναϊκό

paana
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το μεσημέρι την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Οι «πράσινοι» ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση (θα πρέπει να χάσουν και να κερδίσει η Ιεράπετρα με 2+ γκολ τον Παναιτωλικό για να αποκλειστούν) αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουν τη νίκη για να είναι πρώτοι στον όμιλο και να έχουν καλύτερη κλήρωση στον επόμενο γύρο.

Από το ματς Κυπέλλου θα απουσιάσουν σίγουρα οι Μακέντα και Κουρμπέλης, που δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα. Ο πρώτος έχει διάστρεμμα και ο δεύτερος ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει αύριο στα Χανιά βασικό τον Βέργο στην επίθεση. Παράλληλα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, δεν θα παίξει με ενδεκάδα φουλ… αναπληρωματικών, αλλά θα διατηρήσει στο βασικό σχήμα και κάποιους από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη μεσημεριανή προπόνηση (14:00) και σε αυτή δεν θα βρίσκονται και οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Άλτμαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης