Μάλκολμ Γκρίφιν: Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ στο BCL! (videos)

Μάλκολμ Γκρίφιν: Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ στο BCL! (videos)

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν βγήκε μπροστά στην μεγαλύτερη φετινή νίκη της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, με τον Αμερικανό να δείχνει τις πραγματικές επιθετικές αρετές του!

06cdc7ae-malcolm-griffin-basketball-champions-league-625x375
Η ΑΕΚ έχει (ακόμα έναν) λόγο να χαμογελά. Πέρα από το τεράστιο ”διπλό” της στην Ιερουσαλήμ επί της Χάποελ, είδε τον Μάλκολμ Γκρίφιν να είναι ηγέτης στο παρκέ και πλέον η κάτοχος του BCL έχει και… επίσημα ακόμα ένα ”όπλο” στην πλούσια φαρέτρα της!

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έδειξε γιατί η ΑΕΚ τον επέλεξε το καλοκαίρι για την γραμμή των γκαρντ της, που μετά τις αποχωρήσεις των Μάνι Χάρις, Κέβιν Πάντερ και Μάικ Γκριν είχε αποδυναμωθεί σε τεράστιο βαθμό. Όμως, η εκκωφαντική βραδιά του 27χρονου Αμερικανού στο Ισραήλ έχει ήδη κάνει τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν τους περσινούς κοντούς!

Για να θυμήσουμε τί έκανε, ο Γκρίφιν σκόραρε 25 πόντους (8/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα) σε 28:37′! Αξίζει να αναφέρουμε πως στα 7 πρώτα ματς της φετινής διοργάνωσης, είχε συνολικά 47 πόντους, ξεκινώντας ιδανικά τον δεύτερο γύρο των ομίλων!




Ποιος είναι όμως ο Μάλκολμ Γκρίφιν; Οι φίλοι της Basket League θα τον θυμούνται από την πρώτη του θητεία στην Ελλάδα. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχουμε αρκετές στάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο  www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης