Superleague: Κερδισμένος ο Ολυμπιακός, γκέλα για ΑΕΚ, ο ΠΑΟ κέρδισε τον Ατρόμητο - Όλα τα γκολ

Superleague: Κερδισμένος ο Ολυμπιακός, γκέλα για ΑΕΚ, ο ΠΑΟ κέρδισε τον Ατρόμητο - Όλα τα γκολ

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 3-0 τη Λαμία και περιμένουν το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, σήμερα, κόντρα στον Λεβαδειακό - Στο μηδέν έμειναν Λάρισα και ΑΕΚ - Ο Μακέντα χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ

OSFP1
Ο Ολυμπιακός είναι ο μέχρι στιγμής κερδισμένος από τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στη Superleague καθώς μετά την εύκολη νίκη του με 3-0 επί της Λαμίας την Κυριακή ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μείωσε στους 5 βαθμούς την απόσταση από τον ΠΑΟΚ που σήμερα δοκιμάζεται στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ολυμπιακός - Λαμία 3-0


Χαμόγελα και στον Παναθηναϊκό ο οποίος με καλή εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Ατρόμητου χάρη στο γκολ του Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ | 1-0 HIGHLIGHTS | 16/12/2018 |


Κλείσιμο
Αντίθετα συνεχίζεται η γκρίνια στην ΑΕΚ καθώς σημείωσε νέα «γκέλα» αυτή τη φορά κόντρα στη Λάρισα με την Ένωση να αφήνει δύο βαθμούς μετά την ισοπαλία 0-0 την Κυριακή.

14η ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 2018-19 Novasports highlights


Χαμόγελα, όμως, και στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος κατάφερε να πετύχει το πρώτο του «τρίποντο» με τη νίκη 1-0 επί της Ξάνθης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ | 1-0 HIGHLIGHTS | 16/12/2018 | ΕΡΤ


Στους αγώνες του Σαββάτου ξεχώρισε η ιστορική νίκη του Παναιτωλικού εκτός έδρας με 2-1 επί του Άρη.

Ο Παναιτωλικός, που με την 3η του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έφτασε τους 21 πόντους, ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μαλής με το παρθενικό του γκολ στην Super League και ο Λουσέρο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 75’ χάρισαν στον Παναιτωλικό το πρώτο διπλό της ιστορίας των Αγρινιωτών στην έδρα του Άρη.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | 1-2 HIGHLIGHTS | 15/12/2018 | ΕΡΤ



Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υπό καταρρακτώδη βροχή κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο χάρη σε δύο γκολ του Γιάκου σε έξι λεπτά με τα οποία «απάντησε» στην ισοφάριση του Πανιωνίου στο 82’ με τον Ντουρμισάι.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος  3-1 Στιγμιότυπα 14ης αγ. Super League


Ο Αστέρας Τρίπολης με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του ΟΦΗ κάνοντας το 4/4 με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-1 Στιγμιότυπα | Super League 14η αγ. {15/12/2018}
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης