Βαλαντσιούνας στο Eurohoops: “Θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι οι Μπακς, ηγέτης ο Γιάννης”

Βαλαντσιούνας στο Eurohoops: “Θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι οι Μπακς, ηγέτης ο Γιάννης”

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας μίλησε στην κάμερα του Eurohoops για την φετινή του πορεία, τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Λιθουανό σέντερ να χαρίζει ωραίες ατάκες!

valanciunas
Το Eurohoops είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο σέντερ των Ράπτορς, που στάθηκε άτυχος και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μίλησε στην κάμερά μας για την φετινή χρονιά, τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

”Σημασία έχει μόνο να κερδίζεις. Αφήνεις στην άκρη τους αγωνισμούς, δεν έχει να κάνει με πόσους πόντους, ριμπάουντ ή ασίστ έχεις, αλλά με πόσες νίκες’, ήταν η τοποθέτησή του, όσον αφορά το γεγονός πως φέτος δεν είναι βασικός με την ομάδα του Τορόντο.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, τόνισε: ”Ο Γιάννης παίζει πολύ καλά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο ηγέτης στο Μιλγουόκι. Χάσαμε το ματς από τους Μπακς, οι οποίοι θα είναι πολύ σκληροί αντίπαλοι στην Ανατολή. Θα περιμένουμε τα playoffs”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου καλοκαιριού: ”Είναι πολύ νωρίς. Δεν μου αρέσει να μιλάω πριν τους αγώνες. Θα πάμε εκεί, θα παίξουμε και μετά θα μιλήσουμε. Όλοι μπορούν να μιλούν αλλά δεν μπορούν όλοι να το κάνουν”.

Δείτε μέσα από το βίντεο του Eurohoops TV τις απαντήσεις του Γιόνας Βαλαντσίουνας

Jonas Valanciunas on not being a starter, Giannis and the FIBA World Cup
Κλείσιμο





Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης