Ο Σερζ Ιμπάκα αποκλειστικά στο Eurohoops: “Μπορούμε να φτάσουμε στους τελικούς!” (video)

Ο Σερζ Ιμπάκα αποκλειστικά στο Eurohoops: “Μπορούμε να φτάσουμε στους τελικούς!” (video)

Το Eurohoops συνάντησε τον Σερζ Ιμπάκα, έναν εκ των κορυφαίων παικτών των Τορόντο Ράπτορς, της ομάδας δηλαδή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του ΝΒΑ

a25a4d98-sie-625x375
Ο “Ισπανός” σέντερ-φόργουορντ έχει ένα διαφορετικό ρόλο σε σχέση με το παρελθόν αφού σπάνια ως ποτέ μοιράζεται το παρκέ με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας (ενώ ως πέρυσι ήταν ζευγάρι στη “φροντ λάιν”) και μας μιλάει για αυτό το τρικ του κόουτς Νερς:

“Είναι μία μικρή πρόκληση για μας. Εγώ και ο Γιόνας έχουμε συνηθίσει να ξεκινάμε στη βασική πεντάδα και τώρα μία το κάνει ο ένας, μία ο άλλος. Είναι δύσκολο. Η ομάδα όμως νικάει, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τη βοηθήσουμε”.

Τι λέει όμως για τον κόουτς Σκαριόλο που τον γνώρισε στην Εθνική Ισπανίας και τώρα βρίσκεται και στον πάγκο των Ράπτορς:

“O Σέρτζιο βρίσκεται εδώ μαζί μας. «Τρέχει» την επίθεση των Ράπτορς και η οπτική του ματιά για το μπάσκετ μας βοηθάει πολύ όπως κάνουν όλοι οι προπονητές μας”.

Το Τορόντο είναι στην κορυφή της Ανατολής και του ΝΒΑ συνολικά. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς- η νέμεσις των Ράπτορς- βρίσκεται στη δυτική περιφέρεια και όλα δείχνουν καλά για τους Ράπτορς. Τι λέει ο Σερζ για αυτό;

“Οι Σίξερς είναι καλοί, οι Σέλτικς το ίδιο, οι Μπακς παίζουν σπουδαία. Η πρόκληση είναι τεράστια για μας. Αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Κλείσιμο
Serge Ibaka on the Toronto Raptors making the Finals




Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης