Basket League: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος στην 9η αγωνιστική

Basket League: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος στην 9η αγωνιστική

Άκρως ενδιαφέρουσα η 9η αγωνιστική στην Basket League

basket-1
Το ενδιαφέρον κάθε άλλο παρά απουσιάζει στην 9η αγωνιστική της Basket League που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν τη διαβολοβδομάδα που θα τον βρει αντιμέτωπο με Μπαρτσελόνα (εκτός) την Τρίτη και Γκραν Κανάρια (εντός) την Πέμπτη δοκιμάζεται στη Ρόδο χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη, που έμειναν στην Αθήνα για ανάσες, τον τραυματία Αγραβάνη και με τον 17χρονο Τσουμάνη στη δωδεκάδα. Ο ουραγός Κολοσσός αποδέσμευσε τον Ιβάν Άσκα και ενισχύθηκε με τον Αμερικανό γκαρντ Ντέμοντ Κάρτερ.

Το Ρέθυμνο και η Κύμη ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στη μεταξύ τους συνάντηση στην Κρήτη, ενώ η φορμαρισμένη ΑΕΚ φιλοξενεί το Λαύριο με αμφίβολο τον Γιαννόπουλο και απόντες τους τραυματίες Καββαδά και Ξανθόπουλο. Το Περιστέρι μετά την πρώτη του ήττα στην Basket League από τον Παναθηναϊκό, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενο τον ανεβασμένο Πανιώνιο, που απέκτησε τον Αμερικανό φόργουορντ Ντεμέτρικ Όστιν. Ο Προμηθέας μετά τις ήττες από Ήφαιστο και Οστάνδη θέλει παρά τις απουσίες των Κασελάκη και Κατσίβελη να κερδίσει τον Άρη που πήγε στην Πάτρα πλήρης, μιας και επιστρέφει ο Χάρις.

Την Κυριακή ο Χολαργός μετά τη μεγάλη νίκη στη Χαλκίδα επί της Κύμης υποδέχεται τον Ήφαιστο που μετά το 4/4 στη Λήμνο ψάχνει το πρώτο του διπλό. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Μαργαρίτη και με ερωτηματικό τον Τέπιτς φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να παίξει χωρίς Λοτζέσκι και Παπαπέτρου πριν τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται με Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη και Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική:

Κλείσιμο
basket-2


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης