Μυρίζει «μπαρούτι» στους Μπουλς: Κατήγγειλαν τον προπονητή οι παίκτες!

Μυρίζει «μπαρούτι» στους Μπουλς: Κατήγγειλαν τον προπονητή οι παίκτες!

Οι παίκτες των Μπουλς κατήγγειλαν τον προπονητή τους στην Ένωση Παικτών της λίγκας, για το προπονητικό πρόγραμμα μετά από back-to-back ματς, αλλά και για τις στρατιωτικές τακτικές που ακολούθησε

rtrtrtr_4
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τους Μπουλς.

Οι ταύροι έχασαν με 133-77 από τους Σέλτικς, μια ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία τους. Αυτό το ματς και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν η αφορμή για να ακολουθήσουν κάποια γεγονότα που μαρτυρούν πως το Σικάγο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Σκέψη των παικτών των Μπουλς ήταν να μην πάνε στην προπόνηση της επόμενης μέρας του ματς, αλλά τελικά συμμετείχαν κανονικά ύστερα από παρότρυνση των Λόπεζ και Μάρκανεν

Όμως δημοσίευμα του Yahoo ήρθε να ταράξει ακομα περισσότερο την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, οι παίκτες των ταύρων κατήγγειλαν τον head coach τους τον Τζιμ Μπόιλεν, στον Σύνδεσμο Παικτών.

Αυτό έγινε επειδή προτίμησε να κάνει κανονικά πρόγραμμα προπόνησης, μετά από 2 σερί ματς σε 2 βράδια, κάτι που απαγορεύει το ΝΒΑ.

Κλείσιμο
Οι προπονήσεις αυτές είχαν διάρκεια περίπου 2μιση ωρών και ο Μπόιλεν τους έβαλε να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις με push-ups και άλλα που δεν παραπέμπουν σε τυπική προπόνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης