Γήπεδο τέλος για τέσσερις οπαδούς της Τσέλσι μετά την ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Γήπεδο τέλος για τέσσερις οπαδούς της Τσέλσι μετά την ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Άμεση αντίδραση των Λονδρέζων οι οποίοι ανακοίνωσαν την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της σε 4 άτομα που απηύθυναν ρατσιστικά σχόλια στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι

Racial
Το βράδυ του Σαββάτου η Τσέλσι υποχρέωσε την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της φετινή ήττα, έβαλε φωτιά στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα (για πόσο δεν ξέρουμε ακόμη) 4 οπαδοί των «μπλε».

Οι συγκεκριμένοι κύριοι κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ έτρεξε για να μαζέψει τη μπάλα τον... έλουσαν με διάφορα σχόλια κάποια εκ των οποίων όπως αποδείχθηκε από το σχετικό βίντεο ήταν ρατσιστικά.



Οι παράγοντες των Λονδρέζων από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκαν με το περιστατικό και λίγες ώρες αργότερα όχι απλά εντόπισαν τους δράστες, αλλά φρόντισαν να τους «τελειώσουν» κι από το γήπεδο μέχρις ότου να ολοκληρωθούν οι έρευνες!

«Υποστηρίζουμε πλήρως την έρευνα των Αρχών που είναι σε εξέλιξη και διαβεβαιώνουμε πως εφόσον αποδειχθεί ότι υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά θα υπάρχουν βαρύτατες κυρώσεις. Η Τσέλσι θεωρεί απεθχή οποιαδήποτε ανάλογη ρατσιτική συμπεριφορά και θα υποστηρίξει οποιεσδήποτε ποινικές διώξεις», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση που έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την πλευρά της Σίτι, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Κλείσιμο
Οι «μπλε» εντόπισαν μέσω βίντεο τους 4 φιλάθλους που φαίνονται να μιλούν στον Στέρλινγκ και παρέδωσε τα στοιχεία τους στις αρχές, απαγορεύοντας παράλληλα την είσοδο τους εφόσον αποδειχθούν ένοχοι (κι εννοείται ότι σ' αυτή την περίπτωση η απαγόρευση θα είναι μόνιμη).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης