Καλάθης: «Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου»

Καλάθης: «Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου»

Ο Νικ Καλάθης παραδέχθηκε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά έχει σκοπό να βελτιώσει την απόδοσή του ενόψει και της αναμέτρησης με τη Φενέρ

4638395__1_
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (21:30) σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους «πράσινους». Για το εν λόγω παιχνίδι μίλησε ο γκαρντ του «τριφυλλιού», Νικ Καλάθης, που τόνισε ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του και να βοηθήσει έτσι ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στη media day του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε:
- Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας και να το δείξουμε στο παρκέ. Ελπίζω να μην το... συζητάμε άλλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η Φενέρ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα και πρέπει να μπούμε δυνατά για τη νίκη».

- Για τις εμφανίσεις του στα τελευταία ματς: «Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου. Πρέπει να παίζω καλύτερα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Δεν νιώθω πίεση. Η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα στο παρκέ. Για μένα, πρέπει να βρω τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και να την οδηγήσω στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να κάνω την ομάδα καλύτερη. Πρέπει να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να τους αξιοποιώ ακόμα καλύτερα».

- Για το αν νιώθει επιπλέον πίεση στους ώμους του μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις: «Δεν νιώθω επιπλέον πίεση. Όπως είπα, είναι δουλειά μου να οδηγώ την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση και δεν το έκανα στα προηγούμενα ματς. Είμαι έτοιμος για τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας. Πρέπει να ελέγχω την ομάδα. Δεν είναι πίεση, αλλά πρέπει να παίζω καλύτερα».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης