Περιμένει σαν… κόμπρα για Σπιριντόνοβιτς η ΑΕΚ

Περιμένει σαν… κόμπρα για Σπιριντόνοβιτς η ΑΕΚ

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ που παρακολουθούν… διακριτικά την περίπτωση του εξτρέμ του Πανιώνιου

aels
Στο… μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Η Ένωση δείχνει αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι τις τελευταίες ημέρες, με το θέμα του χαφ να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει κίνηση και για την απόκτηση ενός εξτρέμ, που θα πλαισιώσει Μπογέ, Μάνταλο, Αλμπάνη και Γιαννιώτα.

Μια περίπτωση που απασχολεί από την ελληνική αγορά είναι -σύμφωνα με τη «Live Sport»- του Αυστριακού άσου του Πανιώνιου, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος (και πέρυσι). Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση, γνωρίζοντας ότι πρόσφατα πέρασαν κρίση οι σχέσεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τους «κυανέρυθρους» και είχε «παίξει» το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή ο Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος είχε γραφτεί πριν λίγους μήνες και για τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης λήγει το 2020 και για να τον πάρει η Ένωση θα πρέπει να τα βρει με τον Πανιώνιο, εφόσον τελικά δεν κινηθεί νομικά ο Αυστριακός ώστε να μείνει ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης