Γουλβς - Τσέλσι 2-1: Μεγάλη ανατροπή από τους «λύκους»

Γουλβς - Τσέλσι 2-1: Μεγάλη ανατροπή από τους «λύκους»

Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Γουλβς, η οποία όμως με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά γύρισε το ματς και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 βάζοντας τη θέση των Μπλε στην 4άδα σε κίνδυνο

wolves-celeb-che
Υστερα από έξι αγώνες χωρίς νίκη η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πανηγύρισε τρίποντο και μάλιστα το έκανε σε βάρος της Τσέλσι, η οποία έχασε σε δεύτερο δερί ματς μακριά από το Stamford Bridge και θέτει πλέον τη θέση της στην 4άδα σε αμφιβολία αφού η Τότεναμ την προσπέρασε και η Αρσεναλ την έφτασε. Οι Μπλε πήραν το προβάδισμα στο 18' όταν το σουτ του Λόφτους-Τσικ εκτός περιοχής κόντραρα στον Κόουντι και πήγε στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο, με το 0-1 να μένει ως το σκορ του πρώτου μέρους. Νωρίς στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι έστησαν party στο Μολινό. Στο 59' ο Ραούλ Χιμένες μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το σουτ το οποίο πέρασε μέσα από τα χέρια του Κέπα που έφερε ευθύνη και τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι από δεξιά, ο Μουτίνιο άνοιξε στον Ντόχερτι και εκείνος με συρτή σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ντιόγκο Ζότα, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόουντι, Βιναγκρέ, Μουτίνιο, Σαΐς, Ντιόγο Ζότα (88' Ιβάν Καβαλέιρο), Γκιμπς-Γουάιτ (72' Ελντερ Κόστα), Ραούλ Χιμένες (81' Ντεντονκέρ).

Τσέλσι (Μαουρίσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Φάμπρεγας, Καντέ (77' Κόβατσιτς), Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν (65' Πέδρο), Αζάρ, Μοράτα (65' Ζιρού).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης