Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Η «ερυθρόλευκη» λίστα με τους παίκτες που πιθανόν να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό προσεχώς

osfpk
Προσθαφαιρέσεις αναμένεται να έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο.

Διότι εκτός από προσθήκες που πρόκειται να γίνουν, θα σημειωθούν και αποχωρήσεις. Δεδομένα, ο Γιώργος Μασούρας θα ενταχθεί στους Πειραιώτες, καθώς έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για ένας φορ που θα έχει τις προοπτικές να λύσει το πρόβλημα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο σκοράρισμα. Και λέμε ότι θα γίνει προσπάθεια επειδή ποτέ δεν είναι εύκολο να γίνει προσθήκη και δη επιθετικού σε τέτοιο χρονικό σημείο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες. Με κάποιους θα βγει «διαζύγιο», κάποιοι θα δοθούν δανεικοί. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους (που ανήκει στην πρώτη κατηγορία) είναι ο Γιάγια Τουρέ ως γνωστόν. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, που τις προάλλες τόνισε ότι χρειάζεται δουλειά ο Ιβοριανός για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Ο 35χρονος μέσος είναι παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, θέλει να παίζει και δεν είναι ωραίο να βρίσκεται συνέχεια στην εξέδρα. Παράλληλα, έχει και αλμυρό συμβόλαιο. Το να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν ευνοεί κανέναν.

Φετφατζίδης και Πάρντο έχουν επίσης βάσιμες πιθανότητες για να αποχαιρετήσουν, με τον πρώτο να είναι στο «ψυγείο» εδώ και καιρό, ενώ για τον δεύτερο έχει χαλάσει αρκετά το κλίμα και υπάρχει γκρίνια στην εξέδρα, λόγω και των σημαντικών ευκαιριών που έχει χάσει. Ανδρούτσος, Βρουσάι και Νικολάου πιθανόν να δοθούν δανεικοί, ενώ έχει ακουστεί ότι είναι ανοιχτό να δοθούν ως ανταλλάγματα για τον Μασούρα στον Πανιώνιο. Ίσως παίξει ενδεχόμενο παραχώρησης και τον Γιάννη Μασούρα, Χουτεσιώτη. Το μέλλον των Χασάν και Μάνου συνδέεται άμεσα με αυτό του φορ που είναι να αποκτηθεί, όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης