Μέσι και Ρονάλντο θα δουν μαζί τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες!

Μέσι και Ρονάλντο θα δουν μαζί τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λεονέλ Μέσι θα βρεθούν στο «Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσουν το Superclasico ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα και, κατά πάσα πιθανότητα, θα δουν τον τελικό από την ίδια σουίτα!

Mesi-ERona
Μαζί θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την ερχόμενη Κυριακή, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει την πρόθεση να προσκαλέσει τους δύο σούπερ σταρ να παρακολουθήσουν το Superclasico μαζί από την προεδρική σουίτα του γηπέδου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό τους για τα όσα έχουν προσφέρει στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους την ερχόμενη Κυριακή (η Μπαρτσελόνα παίζει Σάββατο με την Εσπανιόλ, ενώ η Γιουβέντους παίζει Παρασκευή με την Ίντερ), με τον Μέσι να έχει «κλείσει» ήδη το εισιτήριό του από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ ο Ρονάλντο ήρθε σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το πολυαναμενόμενο παιχνίδι!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Γιουβέντους.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης