Στο ίδιο τέμπο ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό

Στο ίδιο τέμπο ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό

Συνέχεια στη νίκη επί του Ατρομήτου καλείται να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός (19:30, Novasports 2), ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

oslsl
Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό «διπλό» στο Περιστέρι και τώρα θέλουν να παραμείνουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, διατηρώντας τουλάχιστον τη διαφορά των έξι βαθμών από τον ΠΑΟΚ (που μισή ώρα νωρίτερα παίζει στην έδρα της Λαμίας).

Εκείνο που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του είναι ένα γρήγορο γκολ απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, ώστε να καθαρίσουν όσο νωρίτερα γίνεται το παιχνίδι και να φύγει από πάνω τους το άγχος της επικράτησης.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί σε ακόμη ένα ματς ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης και ο Νάτχο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ναουέλ και Ποντένσε, ενώ στην κορυφή θα επιστρέψει ο Γκερέρο.

Στην αποστολή βρίσκεται φυσικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ και υπολογίζεται πλέον και για το κρίσιμο ματς με τη Μίλαν, μαζί με τους Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Καμαρά, Γκιγέρμε, Βρουσάι και Μάνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης