Πρόστιμο και πωλητήριο στον Βράνιες από την Άντερλεχτ!

Vran23

Πληροφορίες του βελγικού Τύπου θέλουν τους υπεύθυνους της Άντερλεχτ να έχουν αποφασίσει να τιμωρήσουν με πρόστιμο τον Βράνιες και να τον βάλουν στην transfer list

Απροσδόκητες για τον ίδιο εξελίξεις έχει η ανάρτηση που έκανε την Τρίτη με «θετικά» σχόλια για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ.

Σύμφωνα τον βελγικό Τύπο οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν δυσαρεστηθεί πάρα πολύ με τον Βράνιες σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούν να τον φανταστούν και του χρόνου στο ρόστερ.

Πρόκειται να τιμωρηθεί με πρόστιμο και να μπει στη transfer list άμεσα έτσι ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Διαχωρίζω τελείως τη θέση μου αλλά και την ομάδα από την ανάρτηση αυτή», αναφέρει ο Μισέλ Βερσουερεν, αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ και συνεχίζει: «Θα έχω σίγουρα μια συζήτηση μαζί του. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον χουλιγκανισμό και τον Βράνιες. Δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε τέτοια θέματα. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και θα αποφασίσουμε τι μέτρα θα λάβουμε. Ένα πρόστιμο σίγουρα δεν είναι αρκετό», τόνισε με το σχετικό ρεπορτάζ να αναφέρει ότι μια από τις αποφάσεις που θα ληφθεί θα είναι η παραχώρησή του τον Ιανουάριο.
Πηγή:www.sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ναυταθλητικα_Σωματεια

Οι ναυταθλητικοί όμιλοι ΝΟΤΚ, ΣΕΑΝΑΤΚ, ΝΑΟΕΦ, ΙΟΠ ΔΕΗ, που έχουν έδρα στη Μαρίνα Καλλιθέας. Καταγγέλλουν ότι δέχονται επίθεση από τον δήμο Καλλιθέας και υπογραμμίζουν τους μελλοντικούς κινδύνους που διατρέχει η Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας και ο Ναυταθλητισμός γενικότερα