Αντετοκούνμπο: Δεν μπορούν να με μαρκάρουν στο ένας εναντίον ενός

Αντετοκούνμπο: Δεν μπορούν να με μαρκάρουν στο ένας εναντίον ενός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε τα καλύτερα λόγια για τους σουτέρ των Μπακς που του δίνουν χώρο.

ante-dilosis1
Οι αντίπαλοι των Μπακς το σκέφτονται δύο και τρεις φορές πλέον για να στείλουν δεύτερο ή και τρίτο αμυνόμενο πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς τα ποσοστά ευστοχίας της ομάδας στα τρίποντα έχουν ανέβει θεαματικά. Ο 23χρονος άσος τόνισε μετά τους 36 πόντους επί των Μπουλς πως αυτό το πλάνο τον βοηθά πολύ, καθώς στο ένας εναντίον ενός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Έχω βρει τις θέσεις μου και ξέρω πού μπορώ να είμαι πιο αποτελεσματικός. Προσπαθώ να είμαι πάντα επιθετικός. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν παίκτες σε αυτή τη λίγκα που μπορούν να με μαρκάρουν στο ένας εναντίον ενός. Σε αυτό το πλάνο που έχουμε και βοηθά την ομάδα και μένα είναι ότι μπορώ να μοιράσω την μπάλα. Πιστεύω πως οι αντίπαλοί μας το φοβούνται αυτό. Έχουμε εξαιρετικούς σουτέρ και αυτό μας βοηθά πολύ. Όπως με τον Κρις (Μίντλετον) σήμερα, που πέτυχε το σουτ της νίκης. Πάντα βάζει τα μεγάλα σουτ», τόνισε.

Για το match up με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Τζαμπάρι Πάρκερ, είπε: «Είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλο με τον Τζαμπάρι Πάρκερ. Τα πάει πολύ καλά και έχει βελτιωθεί, βοηθά πολύ τους Μπουλς. Είναι αδερφός μου, απλώς έπρεπε να κάνω ό,τι έπρεπε για το μαρκάρισμά του. Όπως έγινε με τον Κώστα Κουφό».




Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης