Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη-θρίλερ επί των Μπουλς

Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη-θρίλερ επί των Μπουλς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 36 πόντους, κατέβασε 11 ριμπάουντ και έδωσε 8 ασίστ - Χρειάστηκε το buzzer beater του Μίντλετον για να κερδίσουν τα «ελάφια» με 116-113

ante-buck1
Πολύ μεγάλο ματς στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να πετυχαίνουν την 11η νίκη τους σε 13 παιχνίδια στο σπίτι τους. Νέο θύμα για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν οι Μπουλς που μπορεί να το πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά ηττήθηκαν με 116-113. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε με buzzer beater του Κρις Μίντλετον που με τρίποντο 4 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη που φέρνει τα... ελάφια στο 15-6, με την εντυπωσιακή πορεία τους να συνεχίζεται, ενώ οι... ταύροι που ξαναλέμε πως σήμερα το πάλεψαν και με το παραπάνω, έπεσαν στο 5-17.

Πρώτος σκόρερ για τους... πράσινους ήταν ο εντυπωσιακός για ακόμα μία φορά Greek Freak, με τον Έλληνα φόργουορντ σε 34 λεπτά αγώνα να πετυχαίνει 36 πόντους, να κατεβάζει 11 ριμπάουντ, να δίνει 8 ασίστ, να κάνει 2 κλεψίματα και να ρίχνει και 1 τάπα. Δίπλα του ο Μπρογκτόν που έφτασε τους 24, ενώ ο Μίντλετον είχε 17 και φυσικά το νικητήριο καλάθι. Για τους ηττημένους εξαιρετικοί ήταν οι Πάρκερ και ΛαΒίν που είχαν από 24 πόντους.




Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης