Europa League: Ματς δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπέτις

Europa League: Ματς δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπέτις

Σκληρή δοκιμασία για τους «ερυθρολεύκους» στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν της Σεβίλλης όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα απόψε (19:55 Cosmote Sport 2) για το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση

4558000
Κρισιμότατο παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός απόψε, στην Ανδαλουσία, καθώς κοντράρεται στη Σεβίλλη, με την Μπέτις για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισπανοί είναι πρώτοι στον όμιλο με οκτώ βαθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται έναν βαθμό πίσω ισοβαθμώντας με τη Μίλαν. Συνεπώς γίνεται κατανοητό πως όποιος πάρει το «τρίποντο» απόψε παίρνει εν πολλοίς και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Mε την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς. Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο τα ήδη υπάρχοντα στην επίθεση της ομάδας είναι αυτά που φαίνεται να αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς σε νέα... αλχημεία στην ενδεκάδα. Με τους Χασάν και Λάζαρο στα πιτς, τον Μάνο εκτός ευρωπαϊκής λίστας και τον Γκερέρο παρότι ιατρικά έτοιμο ακόμη αγωνιστικά ανέτοιμο για να παίξει 90 λεπτά, ο... κλήρος του σέντερ φορ φαίνεται πως πέφτει στον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αυτός που όπως αναμενόταν για τον Πορτογάλο, δοκιμάστηκε στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης, ενώ αντίθετα τον ρόλο του στη θέση «10» αναμένεται να πάρει ο Μπίμπρας Νάτχο, με τους Ναουέλ και Ποντένσε να ξεκινούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις δύο πτέρυγες.

Από εκεί και πέρα, στα χαφ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά παίζουν για τις δύο θέσεις, με τον πρώτο να είναι αυτός που έχει τις περισσότερες θέσεις για να βρεθεί σε μία εξ αυτών. Πιο πίσω, στην τετράδα της άμυνας τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τους Κούτρη – Ομάρ στα άκρα και τους Σισέ – Βούκοβιτς στο κέντρο της, με τον Ζοζέ Σα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

Ο προπονητής των «βερδιμπλάνκος», Κίκε Σετιέν, είχε απαρτία στην προπόνηση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ακόμη και ο Σίντνεϊ, ο οποίος έμεινε εκτός προπονήσεων το προηγούμενο διάστημα γυμνάστηκε κανονικά και είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Η ομάδα της Ανδαλουσίας προέρχεται από ήττα από τη Βιγιαρεάλ στην Primera Division. Στην Ευρώπη, όμως είναι φαβορί για την πρώτη θέση του 6ου ομίλου έχοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, ειδικά στην περίπτωση που νικήσει τον Ολυμπιακό, καθώς στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ (4 ήττες).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης