Europa League: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Europa League: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Τελευταία έξοδος για τη φάση των ομίλων για τον ΠΑΟΚ και πιθανώς και για την ευρωπαϊκή του πορεία, καθώς απόψε (22:00 Cosmote Sport 3) δοκιμάζεται στο Στάμφορντ Μπρίτζ

4557195
Το μεγαλύτερο φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι θα δώσει στην Αγγλία ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την Τσέλσι σήμερα το βράδυ (22:00) για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και, αν δεν έχουν έχουν χάσει το τρένο της πρόκρισης, να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το τι θα κάνουν και οι Βίντι και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι 22 παίκτες που έχει πάρει μαζί του στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν. Για την τετράδα της άμυνας, μπροστά από τον Πασχαλάκη, υπάρχει ένα ερωτηματικό αναφορικά με το ποιος εκ των Βιεϊρίνια ή Τόσκα θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, ενώ οι άλλοι τρεις, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, δεν αλλάζουν.

Με δεδομένο ότι ο Μαουρίσιο δεν είναι 100% έτοιμος, ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναμένεται να είναι δίπλα στον Χοσέ Κάνιας ως οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με την τριάδα αποτελούμενη από τους Λημνιό (δεξιά), Πέλκα (κέντρο), Ζαμπά (αριστερά) να είναι πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Τα βρετανικά media να κάνουν λόγο για σημαντικές αλλαγές από τον Μαουρίσιο Σάρι, ενόψει της αναμέτρησης.

Το μεγάλο όνομα των «μπλε», ο Εντέν Αζάρ, θα μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός για να προφυλαχτεί μετά το χτύπημα (ελαφρύ διάστρεμμα) στο ντέρμπι με την Τότεναμ, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι: Καμπαγέρο, Ζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Λόφτους-Τσίκ, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Γουίλιαν και Ζιρού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης