Οι επιλογές του Μαρτίνς για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με την Μπέτις

Οι επιλογές του Μαρτίνς για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με την Μπέτις

Εκτός και πάλι ο Τουρε, μέσα ο Τσιμίκας

natx-osfp1
Έτσι πάει με Μπέτις ο Ολυμπιακός.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την κρίσιμη (και πιθανόν) αναμέτρηση για το ευρωπαϊκό τους μέλλον κόντρα στους Ανδαλουσιάνους ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει 20 ποδοσφαιριστές μαζί του.

Ανάμεσά τους δεν είναι ο Γιάγια Τουρέ και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το πλέον «βαρύ» όνομα στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού. Εκτός ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος επίσης είναι στα… πιτς, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος-Χασάν για τον ίδιο λόγο.

Οπότε, μοναδική «καθαρή» λύση για την επίθεση είναι ο Μιγκέλ-Άνχελ Γκερέρο, που πρόσφατα επέστρεψε στη δράση, διότι, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Δεν υπολογίζεται και οι Φελίπε Πάρντο, Γιάννης Μασούρας, Δημήτρης Νικολάου και Θανάσης Ανδρούτσος. Μέσα ο νεαρός Βρουσάι.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης