Θα σταματήσει ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης;

Θα σταματήσει ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 11,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

monitors

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε (20:45), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός. Η ισπανική ομάδα έχει μόνο νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 72-62 στο Μόναχο τη Μπάγερν και πέτυχε την τέταρτη νίκη του στη διοργάνωση. Θα καταφέρει να σταματήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει μέσο όρο 9,38 πόντους

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά στον Βασίλη Σπανούλη για να καταφέρουν να κερδίσουν τη Ρεάλ και να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης, για τους Under/Over 11,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη.

Ο μέσος όρος του αρχηγού του Ολυμπιακού στην Euroleague είναι 9,38 πόντοι ανά αγώνα. Τους περισσότερους πόντους, από 16, σημείωσε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα υπόλοιπα 6 ματς σημείωσε 11 πόντους με τη Μπασκόνια, 9 με τη Μπάγερν, 8 με τη Φενερμπαχτσέ, 8 με την Κίμκι, 4 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και 3 με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης