Κρις Σίνγκλετον: Η… γενέθλια επιστροφή στο ΟΑΚΑ, οι τίτλοι και το δέσιμο με τον Παναθηναϊκό! (videos & πίνακας)

Κρις Σίνγκλετον: Η… γενέθλια επιστροφή στο ΟΑΚΑ, οι τίτλοι και το δέσιμο με τον Παναθηναϊκό! (videos & πίνακας)

Ο Κρις Σίνγκλετον ανήμερα των γενεθλίων του επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και το Eurohoops κάνει… rewind στην διετία του με την πράσινη φανέλα. Οι τίτλοι, το… πούλμαν, τα ρεκόρ και το “δέσιμο” με τον κόσμο.

sigleton_eurohoops
Ενας φίλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να τεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού. Η Μπαρτσελόνα έρχεται για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Κρις Σίνγκλετον με τα “μπλαουγράνα” πλέον να επιστρέφει στο επί διετία μπασκετικό του “σπίτι”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μάλιστα, όχι μόνο θα συναντήσει ξανά πρώην συμπαίκτες, προπονητές και φίλους, αλλά θα γιορτάσει στο ΟΑΚΑ τα 29α γενέθλιά του (21/11/1989)!

Αναμφίβολα ξεχωριστή συγκυρία για τον απόφοιτο του Φλόριντα Στέιτ, ο οποίος την προηγούμενη διετία (2016-2018) φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι, πανηγυρίζοντας τρεις τίτλους (δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο), όντας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Το Eurohoops θυμίζει τα πεπραγμένα του Σίνγκλετον, τις “γεμάτες” χρονιές του, τους τίτλους, αλλά και τα περιπετειώδη καλοκαίρια…

Panathinaikos-Crvena Zvezda (91-71): Chris Singleton 21 pts  | Eurohoops

Κλείσιμο
Υπογραφές, Κίνα, τίτλοι

Ο Παναθηναϊκός… γνώρισε τον Αμερικανό τη σεζόν 2015/2016, όταν ήταν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μάλιστα, στο εναρκτήριο ματς εκείνης της σεζόν είχε πληγώσει τους “πράσινους” στο Κράσνονταρ (16π., 9ριμπ.) και συστήθηκε στην Ευρωλίγκα.

Μόλις τελείωσε η σεζόν, το “τριφύλλι” έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του κι ενώ ο παίκτης αγωνιζόταν ήδη στην Κίνα μετά το φινάλε των υποχρεώσεων με την “Λόκο”, γνωρίζοντας καλά τι έπαιρνε.

Οταν ο “Σίνγκλε” ήρθε στην Ελλάδα από την Κίνα, χωρίς ανάσα και καλοκαιρινή ξεκούραση, έγινε άμεσα παίκτης πρώτης γραμμής στο rotation της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη στο ξεκίνημα και του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέχεια, στο πλευρό του Νικ Καλάθη, όντας πρώτος ριμπάουντερ, πρώτος σε χρόνο συμμετοχής και δεύτερος σκόρερ των “πράσινων” τη σεζόν 2016/2017 που συνδυάστηκε με νταμπλ.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης