Με Μπουρούση η Εθνική Ελλάδας κόντρα σε Γερμανία, Σερβία

Με Μπουρούση η Εθνική Ελλάδας κόντρα σε Γερμανία, Σερβία

Στις 30 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου οι δύο τελευταίοι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

bourousis-ellada-bast
Δεκατέσσερις παίκτες κάλεσε στην αποστολή για τους προσεχείς δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Πρόκειται για τα παιχνίδια απέναντι στη Γερμανία στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας (30/11, 19.00) κι εν συνεχεία με τη Σερβία στο «Aleksandar Nikolic Hall», στο Βελιγράδι (03/12, 21.15).

Παρότι η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί ο Γιάννης Μπουρούσης θα έρθει από την Κίνα για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα. Στη λίστα δεν υπάρχουν, όπως αναμενόταν, παίκτες της Ευρωλίγκας. Εκτός είναι οι τραυματίες Μαργαρίτης, Κασελάκης και Κατσίβελης.

Οι εκλεκτοί: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης