Επανάσταση στο Μπάσκετ: Νέα εφαρμογή των Κλίπερς αλλάζει τον τρόπο που παρακολουθείς έναν αγώνα! (video παρουσίαση)

Επανάσταση στο Μπάσκετ: Νέα εφαρμογή των Κλίπερς αλλάζει τον τρόπο που παρακολουθείς έναν αγώνα! (video παρουσίαση)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς και ο ιδιοκτήτης τους, Στιβ Μπάλμερ, φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο παρακολούθησης αγώνων του ΝΒΑ μέσω μιας νέας εφαρμογής!

clippers_eurohoops
Το όνομα της εφαρμογής είναι “Clippers CourtVision” και το πρώτο μήνυμα που διαβάζει κάποιος όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα αναφέρει: “Η παρακολούθηση αγώνων δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια”.

Πόση δόση αλήθειας κρύβει η συγκεκριμένη φράση; Παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της εφαρμογής μέσω του “BusinessInsider.com” και ο ενθουσιασμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος!

Σκοπός της εφαρμογής είναι να δημιουργήσει στον τηλεθεατή την αίσθηση πως παρακολουθεί τον αγώνα μέσα από το γήπεδο. Για να συμβεί αυτό χρησιμοποιείται μία σειρά από πληροφορίες που κάνει το παιχνίδι διαδραστικό μέσω της αξιοποίησης συγκεκριμένων γραφικών αλλά και στοιχείων για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε “Beta mode” μέσω ειδικής πρόσκλησης και αφορά την ζωντανή ροή ενός αγώνα. Οι άνθρωποι του “BusinessInsider” δοκίμασαν την εφαρμογή στον προ ημερών αγώνα των Μπλέιζερς με τους Κλίπερς (9/11) και τα συμπεράσματα που προκύπτουν προκαλούν μεγάλη ανυπομονησία.

Σημαντική Σημείωση: Στην παρουσίαση που θα διαβάσετε χρησιμοποιούνται εικόνες και βίντεο όπως ανέβηκαν στο άκρως κατατοπιστικό άρθρο της Αμερικανικής ιστοσελίδας.

Έξτρα πληροφορίες εν ώρα αγώνα για κάθε παίκτη!
Κλείσιμο
eurohoops_mnesa

Εφόσον κάποιος έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή (κινητό ή υπολογιστή), τότε θα μπορεί να παρακολουθεί κανονικά τον αγώνα λαμβάνοντας την εικόνα από τη ζωντανή ροή, ενώ στα “χέρια” του θα έχει μία σειρά από διαθέσιμα εργαλεία.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης