UEFA Nations League: Ρεβάνς από τη Φινλανδία θέλει η Ελλάδα - Τα σχέδια του Αναστασιάδη

UEFA Nations League: Ρεβάνς από τη Φινλανδία θέλει η Ελλάδα - Τα σχέδια του Αναστασιάδη

Αρκετά διλήμματα έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το ματς (21:45, OPEN) με τη Φινλανδία

aggelos-ellada-1
Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης για το ποιοι διεθνείς θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ομάδας στην αναμέτρηση με τους Φινλανδούς (21:45, OPEN) στο Ολυμπιακό Στάδιο για το UEFA Nations League.

Ο 65χρονος τεχνικός δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές στις δύο τελευταίες προπονήσεις, βάζοντας ένταση στις ασκήσεις, ενώ αρκετά συχνά σταματούσε για να τους εξηγήσει τι ακριβώς θέλει στη διάρκεια του αγώνα. Να αναφέρουμε ότι σε καμία στιγμή δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα, προφανώς θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες.

Πάντως, το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Άγγελος Αναστασιάδης τρεις κεντρικούς αμυντικούς για το αρχικό σχήμα δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Όπως όλα δείχνουν, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή με διάταξη 4-2-3-1.

Φαβορί για να υπερασπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έχει κερδίσει τη θέση του βασικού στα τελευταία παιχνίδια. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης, με αουτσάιντερ τον Λεονάρντο Κούτρη.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ στην επιθετική τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκονται οι: Φορτούνης, Πέλκας, Μπακασέτας ή Μάνταλος. Βεβαίως, τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Άγγελος Αναστασιάδης λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του κρίσιμου ματς…

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης